Το Apple Fitness+ θα προσθέσει μια λειτουργία τρεξίματος που βασίζεται σε ήχο στις 10 Ιανουαρίου

Το Apple Fitness+ θα προσθέσει μια λειτουργία τρεξίματος που βασίζεται σε ήχο στις 10 Ιανουαρίου

Η Apple δεν επιβραδύνει όταν πρόκειται για νέες δυνατότητες για το Fitness+. Ανακοίνωσε πολλά άλλα που θα προστεθούν στις 10 Ιανουαρίου, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου για να τρέξει. Αυτή είναι μια περιστροφή στην Time to Walk εμπειρία, στην οποία οι διάσημοι επισκέπτες παρέχουν αφήγηση και μια λίστα αναπαραγωγής για να συνοδεύσουν τις βόλτες.

Ο στόχος του Time to Run είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να «γίνουν πιο συνεπείς και καλύτεροι δρομείς». Πατάει σε μερικές δημοφιλείς διαδρομές τρεξίματος από διάφορες πόλεις και διαθέτει λίστες αναπαραγωγής που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το πνεύμα αυτών των τοποθεσιών και να ταιριάζουν με την ένταση και την προπόνηση κάθε διαδρομής. Τα τρία πρώτα επεισόδια που βγαίνουν τη Δευτέρα βασίζονται στο Λονδίνο, το Μπρούκλιν και το Μαϊάμι Μπιτς. Ένα νέο επεισόδιο θα κάνει ντεμπούτο κάθε εβδομάδα.

Αντί διασημοτήτων, γνωστοί εκπαιδευτές Fitness+ θα διευθύνουν τις συνεδρίες Time to Run. Στο Apple Watch σας, θα μπορείτε να δείτε φωτογραφίες που έχει τραβήξει ο εκπαιδευτής κατά τη διάρκεια της διαδρομής του. Μπορείτε να δείτε αυτές τις εικόνες στη σύνοψη της προπόνησης και να τις αποθηκεύσετε στη βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας. Για όσους χρησιμοποιούν αναπηρικό καροτσάκι, η λειτουργία θα μετονομαστεί σε Time to Run ή Push και θα μπορούν να επιλέξουν είτε μια προπόνηση τρεξίματος είτε μια προπόνηση ρυθμού τρεξίματος σε εξωτερικό χώρο.

Η Apple δήλωσε  ότι τα επεισόδια Time to Run διαρκούν το καθένα περίπου 30 ή 60 λεπτά, που είναι μεγαλύτερο από τον τυπικό χρόνο εκτέλεσης Time to Walk των 25 έως 40 λεπτών. Άλλες εφαρμογές γυμναστικής προσφέρουν λειτουργίες τρεξίματος με ηχητική καθοδήγηση, όπως το Aaptiv, το Nike+Run Club και το Runtastic. Η Apple δεν ανοίγει ακριβώς νέους δρόμους εδώ, αλλά οι χρήστες του Fitness+ θα έχουν μια άλλη επιλογή για να ιδρώσουν.

Επίσης, στις 10 Ιανουαρίου, η Apple θα κυκλοφορήσει τις Συλλογές. Είναι μια επιμελημένη σειρά προπονήσεων και καθοδηγούμενων διαλογισμών που προέρχονται από τη βιβλιοθήκη Fitness+. Η λειτουργία θα προτείνει σχέδια που θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν σκόπιμες επιλογές προπόνησης τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Έξι συλλογές θα είναι διαθέσιμες από την αρχή, συμπεριλαμβανομένων των Run Your First 5K, Perfect Your Yoga Balance Poses και Wind Down for a Better Bedtime.

Την ίδια μέρα θα κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν του Time to Walk. Η τελευταία παρτίδα καλεσμένων περιλαμβάνει τους Rebel Wilson, Bernice A. King, Chris Meloni και Hasan Minhaj. Τα επεισόδια θα προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση. Περισσότερες προπονήσεις Artist Spotlight θα είναι διαθέσιμες επίσης τη Δευτέρα, με μουσική από τον Ed Sheeran, τον Pharrell Williams, τη Shakira και ένα επερχόμενο γκρουπ που ονομάζεται The Beatles.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *