Η Microsoft κυκλοφορεί το πρόσθετο  Accessibility Reminder για χρήστες του Microsoft 365

Η Microsoft κυκλοφορεί το πρόσθετο Accessibility Reminder για χρήστες του Microsoft 365

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του πρόσθετου Accessibility Reminder για χρήστες του Microsoft 365. Αυτό το νέο πρόσθετο θα ειδοποιεί τους συντάκτες και τους συντελεστές εγγράφων σχετικά με ζητήματα προσβασιμότητας που υπάρχουν στο έγγραφο. Αυτό το πρόσθετο προσθέτει σχόλια υπενθύμισης σε έγγραφα με συμβουλές και συνδέσμους που βοηθούν τα άρθρα να επιλύσουν προβλήματα προσβασιμότητας.

Λειτουργίες υπενθύμισης προσβασιμότητας:

  • Εισαγάγετε γρήγορα σχόλια υπενθύμισης στο Word και στο Excel (και διαφάνειες για το PowerPoint) για να διαδώσετε την επίγνωση των ζητημάτων προσβασιμότητας και τη χρήση του ελέγχου προσβασιμότητας.
  • Δημιουργήστε προσαρμοσμένα σχόλια για να ειδοποιήσετε συγκεκριμένους συντάκτες εγγράφων, συμπεριλάβετε εξατομικευμένα μηνύματα, συνδέσμους για συγκεκριμένους οργανισμούς, εκπαίδευση και άλλα.
  • Προβάλετε περιεχόμενο εκπαίδευσης και μάθετε περισσότερα σχετικά με την προσβασιμότητα;και πώς να διορθώσετε προβλήματα.
  • Διαδώστε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την Υπενθύμιση Προσβασιμότητας για να ενθαρρύνετε την περαιτέρω χρήση και την υπευθυνότητα.

Το πρόσθετο είναι διαθέσιμο σε Microsoft Word, Excel και PowerPoint για επιτραπέζιους υπολογιστές και για τον Ιστό. Μπορείτε να κάνετε λήψη του πρόσθετου Υπενθύμισης Προσβασιμότητας εδώ δωρεάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *