Η Acer παρουσιάζει τον καλύτερο Δεκέμβριο της τα τελευταία εννέα χρόνια με ενοποιημένα έσοδα στα 1,066 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Acer παρουσιάζει τον καλύτερο Δεκέμβριο της τα τελευταία εννέα χρόνια με ενοποιημένα έσοδα στα 1,066 δισεκατομμύρια δολάρια

H Acer ανέφερε ότι είχε τον καλύτερο Δεκέμβριο των τελευταίων εννέα ετών με τα ενοποιημένα έσοδά της να αγγίζουν τα 1,066 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του μήνα. Σε ετήσια βάση, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 4% και από μήνα σε μήνα κατά 2,3%. Για ολόκληρο το 2021, η Acer είδε τα έσοδα να αγγίζουν τα 11,51 δισεκατομμύρια δολάρια, τα οποία είναι αυξημένα κατά 15,1% από έτος σε έτος.

Μερικά από τα σημαντικότερα σημεία που περιέγραψε η Acer περιελάμβαναν ότι τα έσοδα από φορητούς υπολογιστές αυξήθηκαν κατά 20,8% για ολόκληρο το έτος, τα έσοδα από επιτραπέζιους υπολογιστές αυξήθηκαν 20,9%, τα έσοδα από τη γραμμή τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκαν κατά 26,6%, τα έσοδα από εμπορικούς φορητούς υπολογιστές αυξήθηκαν κατά 43,2% και τα έσοδα από επιχειρήσεις εκτός από υπολογιστές και oι οθόνες αυξήθηκαν κατά 27%.

Η Acer είναι μια δημόσια εταιρεία που διαπραγματεύεται στο χρηματιστήριο της Ταϊβάν. Αυτή η αγορά θα παραμείνει κλειστή τώρα μέχρι τη Δευτέρα, επομένως δεν είναι σαφές πώς η σημερινή έκθεση της Acer θα επηρεάσει την τιμή της μετοχής της. Την τελευταία ημέρα των συναλλαγών, η εταιρεία είδε την τιμή της μετοχής της να πέφτει κατά 1,15%, αλλά αυτό θα μπορούσε να ανακάμψει τη Δευτέρα τώρα που οι επενδυτές γνωρίζουν ότι η εταιρεία είχε έναν από τους καλύτερους Δεκέμβρη της εδώ και χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *