Το Oppo Find N αντιμετωπίζει ελλείψεις καθώς 1 εκατομμύριο άνθρωποι εγγράφονται για να το αγοράσουν

Το Oppo Find N αντιμετωπίζει ελλείψεις καθώς 1 εκατομμύριο άνθρωποι εγγράφονται για να το αγοράσουν

Το Oppo Find N παρουσιάστηκε πριν από λιγότερο από ένα μήνα και η πρώτη παρτίδα εξαντλήθηκε αμέσως. Η ζήτηση για το πτυσσόμενο είναι τόσο υψηλή, που η εταιρία δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις παραγγελίες και το Find N αντιμετωπίζει προβλήματα εφοδιασμού καθώς 1 εκατομμύριο άνθρωποι εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για το τηλέφωνο.

Ο Liu Bobbee, Πρόεδρος της Oppo China, αποκάλυψε ότι ο κύριος λόγος για την υψηλή ζήτηση ήταν η ελκυστική τιμή των CNY7.699/CNY8.999 (περίπου 1.200 $/1.400 $), καθώς και ο μικρός παράγοντας φόρμας και το πρακτικά αόρατο τσάκισμα στην εσωτερική οθόνη .

Οι κρατήσεις για smartphone στην Κίνα λειτουργούν διαφορετικά από ό,τι σε όλο τον κόσμο – οι χρήστες εγγράφονται με το email τους για να λαμβάνουν πληροφορίες όταν έρθει το απόθεμα. Έτσι, ένα εκατομμύριο χρήστες δεν είναι πραγματικά έτοιμοι να αγοράσουν το τηλέφωνο, αλλά το σκέφτονται.

Ακόμα κι έτσι, ένας μεγάλος αριθμός εγγραφών υποδηλώνει υψηλή δημοτικότητα της συσκευής. Δυστυχώς, το Find N δεν θα τα καταφέρει εκτός Κίνας.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *