Η LG εντάσσεται στο IBM Quantum Network για να βελτιώσει την ικανότητά της στον κβαντικό υπολογισμό

Η LG εντάσσεται στο IBM Quantum Network για να βελτιώσει την ικανότητά της στον κβαντικό υπολογισμό

Η LG ανακοίνωσε ότι εντάχθηκε στο IBM Quantum Network για να βοηθήσει στη βελτίωση της δικής της ικανότητας στον τομέα του κβαντικού υπολογισμού και στη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς ξεκλειδώνονται. Μέσω της συνεργασίας, η LG θα αποκτήσει πρόσβαση στους κβαντικούς υπολογιστές της IBM, την τεχνογνωσία και ένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού κβαντικών πληροφοριών ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται Qiskit.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Kim Byoung-hoon, CTO και εκτελεστικός αντιπρόεδρος της LG Electronics, δήλωσε:

«Με βάση την ανοιχτή στρατηγική καινοτομίας μας, σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε το IBM Quantum για να αναπτύξουμε τις ικανότητές μας στον κβαντικό υπολογισμό. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες αξία που δεν έχουν βιώσει μέχρι στιγμής, αξιοποιώντας την τεχνολογία κβαντικών υπολογιστών σε μελλοντικές επιχειρήσεις».

Η LG θα χρησιμοποιήσει τη νέα της θέση στο IBM Quantum Network για να διερευνήσει πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η νέα τεχνολογία για την επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων πληροφοριών για την παροχή υπηρεσιών όπως η τεχνητή νοημοσύνη, τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα, ο ψηφιακός μετασχηματισμός, το Internet of Things και οι εφαρμογές ρομποτικής. Η LG θα εκπαιδεύσει το εργατικό της δυναμικό και στον κβαντικό υπολογισμό, ώστε να μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση των βελτιώσεων που υποσχέθηκε ο κβαντικός υπολογισμός.

Γενικότερα, η ομάδα της IBM Quantum και η LG θα ερευνήσουν τη χρήση του κβαντικού υπολογισμού σε άλλους τομείς όπως τα οικονομικά, η ενέργεια, η χημεία, η επιστήμη των υλικών, η βελτιστοποίηση και η μηχανική μάθηση. Καθώς οι καινοτομίες γίνονται στον κβαντικό υπολογισμό από το IBM Quantum Network, η LG θα είναι εκεί έτοιμη να αποκομίσει τα οφέλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *