Οι streamers του Twitch μπορούν πλέον να προσφέρουν στους ακόλουθούς και συνεργάτες τους δωρεάν emote

Οι streamers του Twitch μπορούν πλέον να προσφέρουν στους ακόλουθούς και συνεργάτες τους δωρεάν emote

Από σήμερα, οι περισσότεροι Twitch συνεργάτες του θα μπορούν να μοιράζουν emotes στα μέλη της κοινότητας μόνο και μόνο για να τους ακολουθούν. Μπορούν να ορίσουν έως και πέντε emotes που οι ακόλουθοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν ανεβάζοντας νέα, μεταφέροντάς τα από επίπεδα μόνο για συνδρομητές ή επιλέγοντας από μια επιλογή προεπιλεγμένων emotes που δημιουργήθηκαν από το Twitch. Η πλατφόρμα ζωντανής ροής ξεκίνησε να δοκιμάζει τα συναισθήματα των ακολούθων τον περασμένο Ιούνιο και τώρα είναι ευρύτερα διαθέσιμα.

Υπάρχει μια προειδοποίηση: για να προσφέρει emotes στους ακόλουθους, ένας streamer θα πρέπει να είναι κατάλληλος για στιγμιαίες μεταφορτώσεις emote. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει στους streamers να προσθέτουν συναισθήματα στα οποία οι κοινότητές τους μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση χωρίς μη αυτόματο έλεγχο από το προσωπικό του Twitch. Οι λογαριασμοί των δημιουργών πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να είναι κατάλληλοι (δεν μπορεί να έχουν τεθεί σε αναστολή εντός των προηγούμενων 60 ημερών, για παράδειγμα).

Αν χάσουν την καταλληλότητα για άμεση μεταφόρτωση, οι streamers μπορούν ακόμα να αναδιατάξουν και να διαγράψουν υπάρχοντα συναισθήματα ακολούθων — δεν θα μπορούν να προσθέσουν νέα ή να εκχωρήσουν εκ νέου συναισθήματα από άλλα επίπεδα.

Μέχρι τώρα, τα emotes για συγκεκριμένο κανάλι ήταν κυρίως διαθέσιμα μόνο σε συνδρομητές, αν και ορισμένοι streamers επιτρέπουν στους θεατές να χρησιμοποιούν τους πόντους καναλιού για να ξεκλειδώσουν ορισμένα emote. Τα συναισθήματα των ακολούθων θα πρέπει να προσφέρουν στους streamers έναν άλλο τρόπο να κάνουν τους θεατές να αισθάνονται ότι είναι μέρος μιας κοινότητας, ακόμα κι αν δεν μπορούν να εγγραφούν.

Το Twitch είπε επίσης ότι οι θυγατρικές θα πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση σε κινούμενα emote μόνο για συνδρομητές αυτόν τον μήνα. Οι συνεργάτες μπορούν ήδη να χρησιμοποιούν κινούμενα συναισθήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *