Το Netflix πρόκειται να γίνει πιο ακριβό για τους πελάτες της Βόρειας Αμερικής

Το Netflix πρόκειται να γίνει πιο ακριβό για τους πελάτες της Βόρειας Αμερικής

Το Netflix αυξάνει τις τιμές για τους πελάτες στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Οι μηνιαίες τιμές αναμένεται να αυξηθούν ένα ή δύο δολάρια, ανάλογα με το επίπεδο συνδρομής σας. 

Το Reuters αρχικά ανέφερε ότι στις ΗΠΑ, τα τυπικά προγράμματα θα αυξάνονταν από 13,99 $ μηνιαίως σε 15,49 $. Ο ιστότοπος βοήθειας του Netflix επιβεβαίωσε την αλλαγή, καθώς και μια αύξηση στο premium επίπεδο από περίπου 18 $ σε 19,99 $ μηνιαίως. 

Η αλλαγή αντικατοπτρίζεται ουσιαστικά στον βορρά, όπου τα τυπικά σχέδια αυξήθηκαν από 15,99 Καναδά σε 16,49. (Τα τυπικά σχέδια καλύπτουν μόνο τη χρήση δύο οθονών ταυτόχρονα, ενώ η premium επιτρέπει έως και τέσσερις, καθώς και την ποιότητα εικόνας Ultra HD.)

Αν όλα αυτά ακούγονται οικεία, είναι επειδή λίγο πολύ αυτό κάνει το Netflix κάθε λίγα χρόνια. Ένα επιπλέον δολάριο ή δύο ήταν μεμονωμένα αποσπάσματα κοντά στο τέλος της ουράς του 2020.  Αρχίζετε να ξεχνάτε ότι αυτή η υπηρεσία κόστιζε 8 $ το μήνα πριν από μια δεκαετία, αν και οι αρχικές φιλοδοξίες περιεχομένου της εταιρείας αυξήθηκαν παράλληλα με την τιμή, καλώς ή κακώς.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *