Η Tesla φέρεται να καθυστερεί την παραγωγή του Cybertruck έως το 2023

Η Tesla φέρεται να καθυστερεί την παραγωγή του Cybertruck έως το 2023

H Tesla ανέστειλε για άλλη μια φορά αθόρυβα την κυκλοφορία του Cybertruck για το επόμενο έτος . Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκινήσει την παραγωγή του ηλεκτρικού φορτηγού μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2023 αντί για φέτος. Ενώ η Tesla δεν έχει ακόμη ανακοινώσει επίσημα την καθυστέρηση, η σελίδα παραγγελίας του Cybertruck αφαίρεσε μια προηγούμενη αναφορά στην παραγωγή το 2022. Η ενότητα σχεδίασης της σελίδας προηγουμένως έγραφε “Θα μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαμόρφωσή σας καθώς πλησιάζει η παραγωγή το 2022”. Τώρα, η πρόταση τελειώνει μετά τη λέξη “πλησιάζει”. 

Τον Νοέμβριο, κάποιος στο Twitter ζήτησε από τον επικεφαλής της εταιρείας Έλον Μασκ να ενημερώσει σχετικά με το Cybertruck. Ο Μασκ απάντησε ότι η Tesla παλεύει με έναν «εφιάλτη εφοδιαστικής αλυσίδας» και ότι θα παράσχει περισσότερες ενημερώσεις κατά την επόμενη κλήση κερδών της εταιρείας που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιανουαρίου. 

Η Tesla θα έχει αρχικά περιορισμένη παραγωγή του Cybertruck πριν αυξήσει την παραγωγή του. Η εταιρεία παρουσίασε το Cybertruck το 2019 σε μια μεγάλη εκδήλωση, όπου ο Μασκ είπε ότι η παραγωγή επρόκειτο να ξεκινήσει στα τέλη του 2021. Κατά τη διάρκεια της κλήσης κερδών της εταιρείας τον Ιανουάριο του 2021, είπε ότι η Tesla μόνο αναμένει λίγες παραδόσεις το 2021 και ότι η παραγωγή όγκου θα ξεκινήσει το 2022. Αργότερα το ίδιο έτος, ωστόσο, η εταιρεία καθυστέρησε την κυκλοφορία του οχήματος για το 2022. 

Οι καθυστερήσεις με τις εκδόσεις της Tesla δεν αποτελούν πλέον έκπληξη, καθώς ο Μασκ είναι γνωστός για την ανακοίνωση χρονοδιαγραμμάτων που είναι λίγο πολύ αισιόδοξα. Οι ελλείψεις εφοδιαστικής αλυσίδας και εξαρτημάτων που προκλήθηκαν από την πανδημία μπορεί επίσης να συνέβαλαν στην καθυστέρηση, εάν η αναφορά του Reuters αποδειχθεί αληθινή. Θα μάθουμε σίγουρα όταν η Tesla αποκαλύψει τον ενημερωμένο οδικό χάρτη προϊόντων της πριν από το τέλος του μήνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *