Το επόμενο iPad Pro φέρεται να προσφέρει φόρτιση MagSafe και ένα «ολοκαίνουργιο τσιπ»

Το επόμενο iPad Pro φέρεται να προσφέρει φόρτιση MagSafe και ένα «ολοκαίνουργιο τσιπ»

Οι πληροφορίες για ένα  iPad Pro με ασύρματη φόρτιση γίνονται όλο και πιο ισχυρές. Πηγές  ισχυρίζονται ότι η Apple προχωρά με μια ενημέρωση για το pro tablet της που θα περιλαμβάνει ασύρματη φόρτιση MagSafe, αλλά όχι απαραίτητα όπως θα περίμενες. Αντί να χρησιμοποιεί προηγουμένως μια γυάλινη πλάτη (όπως τα πιο πρόσφατα iPhone), το νέο iPad Pro θα μπορούσε να φορτίσει μέσω ενός μεγεθυσμένου γυάλινου λογότυπου της Apple ενσωματωμένο σε μεταλλική πλάτη. Θα φορτίζει πιο γρήγορα από ένα iPhone (αναμενόμενο λόγω της πρόσθετης κατανάλωσης ρεύματος του iPad) και θα φέρει ισχυρότερους μαγνήτες για να κρατά τον φορτιστή στη θέση του.

Το ανανεωμένο iPad Pro θα περιλαμβάνει κάποιες πιο καθολικές βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας μεγαλύτερης μπαταρίας και μιας διάταξη καμερών παρόμοια με αυτή του iPhone 13 . Θα υπήρχε επίσης ένα “ολοκαίνουργιο τσιπ” που υποτίθεται ότι θα ήταν το M2 που αναμένεται επίσης για ένα νέο MacBook Air. Προηγούμενες φήμες έλεγαν ότι το M2 θα είχε οκτώ πυρήνες όπως ο M1, αλλά θα τους λειτουργούσε πιο γρήγορα και θα έβγαζε περισσότερους πυρήνες γραφικών.

Δεν έγινε αναφορά σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για την ενημέρωση του iPad Pro. Ενώ έχουν κυκλοφορήσει συζητήσεις για μια ανοιξιάτικη εκδήλωση, δεν υπάρχουν εγγυήσεις ότι η Apple θα κυκλοφορήσει νέα iPad σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μην εκπλαγείτε αν υπάρχει ένα νέο Pro, ωστόσο. Το iPad Pro που βασίζεται στο M1 ήταν τόσο μια ευκαιρία για την Apple να βελτιώσει τις δυνάμεις της σε πυρίτιο όσο και μια λειτουργική αναβάθμιση – μια συνέχεια του M2 θα διατηρούσε αυτή τη δυναμική και η υποστήριξη MagSafe θα βοηθούσε στη σύνδεση του Pro στο ευρύτερο οικοσύστημα της Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *