Τι προσφέρει η  τελευταία ενημέρωση του Fortnite

Τι προσφέρει η τελευταία ενημέρωση του Fortnite

Το Fortnite μπορεί να βρίσκεται σε ένα νέο κεφάλαιο, αλλά η Epic Games θέλει να επαναφέρει το παρελθόν με περισσότερους από έναν τρόπους. Αρχικά, ο προγραμματιστής έχει προσθέσει σαφώς  αναρριχώσιμα τέρατα  που μοιάζουν με χωρίς δόντια (Klombos) που διασχίζουν τον χάρτη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τρύπες στα κεφάλια τους για να πετάξετε μακριά από τους αντιπάλους που κυνηγούν και να τους ταΐσετε φρούτα (Klomberries) για να πάρετε αντικείμενα. Είναι συνήθως ειρηνικά, αλλά μπορεί να προκληθούν σε φρενίτιδα.

Η τελευταία ενημέρωση αναβιώνει επίσης το Tilted Towers, αναμφισβήτητα την πιο γνωστή τοποθεσία του Fortnite  . Αν και φαίνεται να υπάρχουν κάποιες αισθητικές αλλαγές, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε ξανά τον φιλικό προς τους ελεύθερους σκοπευτές πύργο του ρολογιού, να ψάξετε εστιατόρια για αντικείμενα και διαφορετικά να κάνετε ένα ταξίδι νοσταλγίας. Αν και θα περιμέναμε να είναι μια ζώνη καυτής πτώσης για τουλάχιστον λίγο (δηλαδή μην περιμένετε να διαρκέσει πολύ), ίσως αξίζει μια επίσκεψη για να δείτε μια εμβληματική περιοχή που δεν είναι διαθέσιμη εδώ και δύο χρόνια.

Όποια και αν είναι τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, θα θέλετε να γνωρίζετε μερικές μικρότερες ενημερώσεις που σχετίζονται με το παιχνίδι. Ο εκτοξευτής χειροβομβίδων έχει επιστρέψει με πιο άμεσες βολές και φυσίγγια που εκρήγνυνται μετά την πρώτη τους αναπήδηση. Και αν είστε αρκετά ικανοί για να κερδίσετε περισσότερα από 99 Cround Victory Royales, το αντίστοιχο emote Crowning Achievement εμφανίζει τώρα αυτόν τον αριθμό. Τα καυχησιολογικά σας δικαιώματα παραμένουν άθικτα και ίσως έχετε απλώς το όπλο που χρειάζεται για να τα υποστηρίξετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *