Το Google Workspace προσφέρει τώρα μια βελτιωμένη εμπειρία επεξεργασίας στο Google Chat στον ιστό

Το Google Workspace προσφέρει τώρα μια βελτιωμένη εμπειρία επεξεργασίας στο Google Chat στον ιστό

To Google Workspace ανακοίνωσε ότι μια βελτιωμένη εμπειρία επεξεργασίας έρχεται στο Google Chat στον ιστό με τη νέα ενημέρωση. Τώρα, οι Google Workspace χρήστες του θα μπορούν να προσθέτουν εμπλουτισμένη μορφοποίηση στα μηνύματα Chat, όπως υπογραμμίσεις, πλάγιους ή έντονους χαρακτήρες.

Google Chat on the Web

Επιπλέον, η ενημέρωση θα σας επιτρέψει επίσης να αλλάξετε το χρώμα του κειμένου και να προσθέσετε κουκκίδες. Οι χρήστες θα μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε εμπλουτισμένο κείμενο μέσω τυπικών συντομεύσεων πληκτρολογίου. Για να ενεργοποιήσετε την επεξεργασία εμπλουτισμένου κειμένου, θα χρειαστεί να πατήσετε το εικονίδιο “A” στη γραμμή σύνθεσης συνομιλίας για να επεκτείνετε τη γραμμή εργαλείων μορφοποίησης.

Νωρίτερα, το Chat προσέφερε υποστήριξη μόνο για χαρακτήρες σήμανσης ή απλό κείμενο. Τώρα, η πιο πρόσφατη ενημέρωση θα επιτρέψει στους χρήστες να μορφοποιήσουν το κείμενό τους όπως απαιτείται απευθείας στη γραμμή σύνθεσης. Ωστόσο, πρέπει να έχετε κατά νου ότι εάν χρησιμοποιήσετε το κουμπί Μορφοποίηση ή τις συντομεύσεις πληκτρολογίου για τη μορφοποίηση κειμένου, θα ακυρωθεί οποιαδήποτε μορφοποίηση σήμανσης που προσθέσατε στο μήνυμα. Θα διατηρήσει την αντιγραμμένη μορφοποίηση εάν επικολλήσετε μορφοποιημένο κείμενο στο Chat.

Η νέα ενημέρωση είναι πλέον διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του Google Workspace μαζί με τους πελάτες του  G Suite Basic και Business. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης μορφοποίησης στα μηνύματα του Google Chat.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *