Η Microsoft θα αναγκάσει να ενημερώσει τους υπολογιστές σας σε Windows 10 21H2 για να εκπαιδεύσει το δικό της μοντέλο ML Update

Η Microsoft θα αναγκάσει να ενημερώσει τους υπολογιστές σας σε Windows 10 21H2 για να εκπαιδεύσει το δικό της μοντέλο ML Update

Νωρίτερα σήμερα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί την ενημέρωση  των Windows 10 Νοεμβρίου 2021, που ονομάζεται επίσης Windows 10 21H2, σε Windows 10 20H2 συσκευές ως άσκηση για εκπαίδευση Το μοντέλο διάθεσης του Windows Update με τη βοήθεια μηχανικής εκμάθησης (ML). Η εταιρεία λέει ότι οι υπολογιστές 20H2 που πλησιάζουν στο τέλος της συντήρησης είναι οι υποψήφιοι για αυτήν την αναγκαστική ενημέρωση των Windows 10 21H2.

Ξεκινήσαμε την πρώτη φάση στην κυκλοφορία των Windows 10, έκδοση 21H2 για εκπαίδευση μηχανικής εκμάθησης (ML). Στοχεύουμε συσκευές στα Windows 10, έκδοση 20H2 που πλησιάζουν στο τέλος της υπηρεσίας για αυτόματη ενημέρωση στην έκδοση 21H2. 

Για όσους αναρωτιούνται τι είναι αυτό το μοντέλο ML Windows Update, η εταιρεία το ανακοίνωσε το 2019 ως “έξυπνη διαδικασία διάθεσης των Windows 10” για να βοηθήσει στην κατάλληλη κυκλοφορία των νέων ενημερώσεων των Windows 10 σε συμβατούς υπολογιστές, έτσι ώστε η διάθεση να γίνεται απρόσκοπτα χωρίς εμπόδια και λόξυγκας. Το παρακάτω διάγραμμα ροής εξηγεί πώς λειτουργεί ηMicrosoft με τη βοήθεια ML έξυπνη διαδικασία διάθεσης της . Τροφοδοτείται από τον δικό τουτης Microsoft κινητήρα Azure Databricks.

Windows update ML model flowchart

Ενώ αυτό το μοντέλο ανακοινώθηκε μόνο για τα Windows 10, αναρωτιόμαστε αν η Microsoft χρησιμοποίησε κάτι παρόμοιο και για τα Windows 11 όταν αποφάσισε ότι περισσότεροι υπολογιστές έπρεπε να το έχουν νωρίτερα.

Επιπλέον, στη συνδεδεμένη σελίδα κατάστασης, ο γίγαντας του Redmond ανακοίνωσε επίσης ότι οι συσκευές που εκτελούν Windows 10 εκδόσεις 2004 και νεότερες, θα αρχίσουν επίσης να λαμβάνουν την επιλογή ενημέρωσης στα Windows 10 21H2 μέσω του “Έλεγχος για ενημερώσεις” εάν οι χρήστες επιλέξουν να το κάνουν χειροκίνητα Έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *