Το πρώτο Unpacked της Samsung για το 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου

Το πρώτο Unpacked της Samsung για το 2022 θα πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου

Αφού ο πρόεδρός της TM Roh είπε “την πιο αξιοσημείωτη συσκευή της σειράς S που έχουμε δημιουργήσει ποτέ”, η Samsung ανακοινώνει σήμερα πότε μπορούμε να μάθουμε περισσότερα. Η επόμενη εκδήλωση Galaxy Unpacked, η οποία είναι η πρώτη της εταιρείας φέτος, θα πραγματοποιηθεί ουσιαστικά την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. ET (7 π.μ. PT). Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στον ιστότοπο της Samsung, αν και κάποια sites θα έχουν  τη δική τους ζωντανή ροή με Q&A πριν και μετά την προβολή. 

Η Samsung αναμένεται να αποκαλύψει την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς S και αν δεν αλλάξει δραστικά το πρότυπο ονομασίας που χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια, θα πρέπει να δούμε το Galaxy S22. Με βάση τις φήμες, ενδέχεται να μην υπάρχουν πολλές τεράστιες αναβαθμίσεις στο προϊόν επόμενης γενιάς. Η πιο σημαντική βελτίωση θα μπορούσε να είναι μια ενσωματωμένη υποδοχή για το S Pen και μια πιο μπλοκαρισμένη σχεδίαση, που θα σήμαινε τον θάνατο της γραμμής Note. 

Άλλες αναφορές δείχνουν ότι η νέα έκδοση Ultra μπορεί να ξεκινήσει με λιγότερη RAM από το περσινό μοντέλο, προσφέροντας 8 GB στο βασικό επίπεδο σε σύγκριση με τα 12 GB του S21 Ultra. Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει μια κάμερα 50 megapixel στα κανονικά S22, σε σχέση με τους αισθητήρες 12 megapixel του S21. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *