Η Samsung κυκλοφορεί την ενημέρωση Φεβρουαρίου για το Galaxy Note20

Η Samsung κυκλοφορεί την ενημέρωση Φεβρουαρίου για το Galaxy Note20

H Samsung, εδώ και λίγο καιρό, απολαμβάνει την κυκλοφορία των μηνιαίων ενημερώσεων κώδικα ασφαλείας για ορισμένες συσκευές πριν καν ξεκινήσει ο εν λόγω μήνας. Δεν είναι πάντα τα ίδια smartphone ή ακόμη και οι ίδιες σειρές, επομένως όλα φαίνονται αρκετά τυχαία, αλλά σχεδόν κάθε μήνα υπάρχει τουλάχιστον ένα τηλέφωνο ή οικογένεια που θα ευλογηθεί με τις ενημερώσεις ασφαλείας του επόμενου μήνα… σήμερα.

Και ναι, σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες. Παρόλο που βρισκόμαστε ακόμα στον Ιανουάριο και ο Φεβρουάριος είναι λίγες μέρες μακριά, η κορεατική εταιρεία δεν άντεξε άλλο και κυκλοφόρησε την ενημέρωση Φεβρουαρίου για τα Galaxy Note20 και Note20 Ultra. Προς το παρόν, αυτό φαίνεται να κυκλοφορεί μόνο στην Ολλανδία, αλλά αναμφίβολα θα χτυπήσει και άλλες ευρωπαϊκές χώρες πολύ σύντομα.

Η νέα έκδοση προσδιορίζεται ως N98xxXXU3EVA9, όπου το “xx” διαφέρει ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο του κάθε τηλεφώνου σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει αρχείο αλλαγών προς το παρόν.

Ως συνήθως, εάν δεν έχετε λάβει ακόμη την ειδοποίηση ενημέρωσης (και λάβατε το τηλέφωνό σας από την Ολλανδία), μπορείτε να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού ενημέρωσης λογισμικού για να προσπαθήσετε να κάνετε έναν μη αυτόματο έλεγχο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *