Το Lenovo Tab P12 Pro αποκτά Android 12L Beta 2

Το Lenovo Tab P12 Pro αποκτά Android 12L Beta 2

H Google ανακοίνωσε το Android 12L τον περασμένο Οκτώβριο και η έκδοση Beta 2 κυκλοφόρησε για τις επιλέξιμες συσκευές Pixel πριν από δύο εβδομάδες, το οποίο είναι τώρα διαθέσιμο και για το Lenovo Tab P12 Pro .

Το Android 12L Beta 2 που κυκλοφόρησε από τη Lenovo ανεβάζει το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας Android στο Tab P12 Pro έως τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά δεν βλέπουμε να αναφέρεται κάτι τέτοιο στον ιστότοπο της εταιρείας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η Lenovo δεν έχει κοινοποιήσει σημειώσεις έκδοσης του Android 12L για το Tab P12 Pro κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτού και οι περιορισμοί λογισμικού που αναφέρονται στον ιστότοπό της παραμένουν αμετάβλητοι από την προηγούμενη έκδοση beta, πράγμα που σημαίνει ότι αυτά τα ζητήματα δεν έχουν επιδιορθωθεί ή η Lenovo δεν ενημέρωσε τη λίστα.

Μπορείτε να κάνετε λήψη του πακέτου ενημέρωσης Android 12L Beta 2 με μέγεθος 1,7 GB.   Αλλά σημειώστε ότι η έκδοση υποστηρίζει μόνο την έκδοση Wi-Fi του Tab P12 Pro που διατίθεται εκτός Κίνας με κωδικό μοντέλου TB-Q706F.

Επίσης, να θυμάστε ότι οι εκδόσεις beta συχνά περιέχουν σφάλματα που εμποδίζουν την εμπειρία, επομένως το Android 12L Beta 2 είναι καλύτερο να αποφεύγεται στο Lenovo Tab P12 Pro, εάν είναι η κύρια συσκευή σας.

Η Google θα εγκαταλείψει το Android 12L Beta 3 τον Φεβρουάριο, με την τελική έκδοση να αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν από τον Απρίλιο. Μένει να δούμε αν το Tab P12 Pro θα λάβει επίσης την τρίτη έκδοση beta του Android 12L ή η Lenovo θα μεταβεί στην τελική κυκλοφορία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *