Η ναυαρχίδα του Redmi K50 με SD8 Gen 1 θα κυκλοφορήσει πριν από το K50 που τροφοδοτείται με Dimensity

Η ναυαρχίδα του Redmi K50 με SD8 Gen 1 θα κυκλοφορήσει πριν από το K50 που τροφοδοτείται με Dimensity

Καθώς η Κίνα ετοιμάζεται να γιορτάσει τη Σεληνιακή Πρωτοχρονιά, η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη σειρά Redmi K50. Τα νέα μοντέλα αναμένονται τον Φεβρουάριο και θα φτάσουν με έναν συνδυασμό chipset Snapdragon και Dimensity υψηλής τεχνολογίας – αλλά όχι ταυτόχρονα. Ο Lu Weibing είπε στους θαυμαστές ότι το μοντέλο Snapdragon 8 Gen 1 θα φτάσει πρώτο, ακολουθούμενο από το μοντέλο Dimensity 9000.

Υπάρχει ακόμα κάποια αβεβαιότητα σχετικά με το ποια μοντέλα θα λάβουν ποιες μάρκες και υπάρχουν συνολικά τέσσερα τηλέφωνα που θα εισέλθουν – Redmi K50, K50 Pro, K50 Pro+ και K50 Gaming.

Η τρέχουσα σκέψη είναι ότι τα δύο μοντέλα Pro θα λάβουν τσιπ Qualcomm, έναν Snapdragon 8 Gen 1 για το Redmi K50 Pro+ και έναν Snapdragon 870 για το κανονικό Pro. Το δεύτερο μέρος δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα, αλλά είναι μια υποβάθμιση για το κανονικό μοντέλο Pro, καθώς τόσο το K40 Pro όσο και το K40 Pro+ είχαν τσιπ Snapdragon 888.

Τα άλλα δύο θα λάβουν chipset της MediaTek. Το Redmi K50 Gaming αναμένεται να διαθέτει το chipset Dimensity 9000, το οποίο έχει δείξει κάτι εντυπωσιακό σημείο αναφοράς αποτελέσματα. Αυτό μπορεί να γίνει το πρώτο τηλέφωνο που θα χρησιμοποιήσει το νέο τσιπ, αν και η Oppo και η Realme θα χρησιμοποιήσουν επίσης το τσιπ, όπως και το vivo και το Honor. Είναι ένα δημοφιλές τσιπ.

Το Redmi K50 αναμένεται να χρησιμοποιεί ένα νέο τσιπ από την MediaTek που έχουμε δει να αναφέρεται ως Dimensity 7000 (μερικές φορές ως 8000). Σε αντίθεση με το Snapdragon 8 Gen 1 και το Dimensity 9000, οι πρώτες φήμες υποστηρίζουν ότι αυτό θα είναι ένα τσιπ 5 nm χωρίς πυρήνα Cortex-X2 (άρα τέσσερα A78 και τέσσερα A55) και ένα Mali-G510 MC6. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς ταιριάζει με τον Snapdragon 870 του Redmi K50 Pro – η ονομασία υποδηλώνει ότι το Pro θα είναι πιο γρήγορο, οι προδιαγραφές υλικού (αν είναι ακριβείς) κάνουν το Dimensity το καλύτερο τσιπ.

Αφήνοντας στην άκρη το chipset, η σειρά K50 θα διαθέτει MIUI 13, 50 W για το βασικό μοντέλο και 120 W για τους επαγγελματίες, οι οποίοι μπορούν επίσης να έχουν κάμερα 108 MP και περισκόπιο. Το μοντέλο Gaming θα διατηρήσει τους ώμους και πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ως το επόμενο Poco F GT σε ορισμένες περιοχές (η Xiaomi υπόσχεται επίσης τον καλύτερο απτικό κινητήρα ακόμα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *