Ο Λογαριασμός Microsoft θα είναι σύντομα υποχρεωτικός για το Minecraft: Java Edition

Ο Λογαριασμός Microsoft θα είναι σύντομα υποχρεωτικός για το Minecraft: Java Edition

Τα Mojang Studios, οι δημιουργοί του Minecraft, είχαν υποδείξει στα τέλη του 2020 ότι όλοι οι λογαριασμοί Mojang θα μεταφερθούν σε λογαριασμούς Microsoft. Η προθεσμία για τη μετάβαση είναι η 10η Μαρτίου 2022. Αυτό σημαίνει ότι Minecraft: Java Edition και όσοι χρησιμοποιούν το Minecraft Launcher σε υπολογιστή θα πρέπει σύντομα να έχουν λογαριασμό Microsoft.

Μέχρι πρόσφατα, ορισμένοι παίκτες συνέχιζαν να κρατούν τους λογαριασμούς τους στο Mojang για να παίξουν το παιχνίδι. Ωστόσο, στις 10 Μαρτίου, τέτοιοι λογαριασμοί θα απενεργοποιηθούν. Παρεμπιπτόντως, ο λογαριασμός Microsoft που απαιτείται για την αναπαραγωγή του Minecraft: Java Edition είναι δωρεάν και η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Επιπλέον, η μετάβαση ενός Λογαριασμού Mojang σε Λογαριασμό Microsoft προσφέρει πολλά οφέλη στους παίκτες, υποδεικνύεται σε μια ανάρτηση ιστολογίου στον Minecraftεπίσημο ιστότοπο

Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν πρόσθετη ασφάλεια μέσω ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων, τη δυνατότητα σύνδεσης διαφορετικών παιχνιδιών στο σύμπαν του Minecraft με τον ίδιο λογαριασμό, βελτιωμένους γονικούς ελέγχους και τη δυνατότητα αποκλεισμού μηνυμάτων συνομιλίας και προσκλήσεων. Συγκεκριμένα, ένας λογαριασμός της Microsoft θα παρέχει πρόσβαση στο Minecraft: Java Edition, Minecraft: Bedrock Edition και Minecraft Dungeons μέσω του launcher, όλα μέσω μιας διαδικασίας σύνδεσης.

Εκτός από τη μετάβαση σε έναν λογαριασμό Microsoft, τίποτα άλλο δεν αλλάζει στην εμπειρία του παιχνιδιού. Όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος χρήστη, της προόδου, των δημιουργιών και των επιφανειών θα διατηρηθούν,.

Minecraft: Java Edition είναι πλέον διαθέσιμο μέσω του PC Game Pass, μαζί με άλλα Minecraft , καθώς και ενός πρόσφατα ενοποιημένου Minecraft Launcher. Οι παίκτες που θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία μετεγκατάστασης θα δικαιούνται να λάβουν μια δωρεάν κάπα ως ανταμοιβή για τον χαρακτήρα τους στο παιχνίδι. Οι παίκτες μπορούν να εξαργυρώσουν αυτήν την κάπα ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, για να διασφαλιστεί ότι η διαδικασία είναι απρόσκοπτη, οι προγραμματιστές συνιστούν τη δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού πριν από τη λήξη της προθεσμίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *