Το νέο βασικό MacBook Pro της Apple ενδέχεται να μην περιλαμβάνει οθόνη ProMotion

Το νέο βασικό MacBook Pro της Apple ενδέχεται να μην περιλαμβάνει οθόνη ProMotion

Όταν η Apple ανανέωσε τη σειρά MacBook Pro περασμένο φθινόπωρο, άφησε μόνο το βασικό μοντέλο. Από τότε, υπήρξαν φήμες ότι η εταιρεία εργάζεται σε μια νέα έκδοση του υπολογιστή που θα διαθέτει το επερχόμενο τσιπ M2. Χάρη στον του Bloomberg , έχουμε τώρα μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από την εταιρεία.

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου του Power On, ο Gurman λέει ότι αναμένει ότι το βασικό μοντέλο θα ακολουθήσει τα αδέρφια του στην απόρριψη της πολυσυζητημένης Touch Bar. Σημειώνει ότι ο υπολογιστής είναι απίθανο να περιλαμβάνει την τεχνολογία οθόνης ProMotion που βρίσκεται στο MacBook Pro 2021, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υποστηρίζει μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης έως και 120 Hz για πιο ομαλή κύλιση. Ο οπίσθιος φωτισμός Mini-LED είναι προφανώς εκτός πίνακας, επομένως μην περιμένετε η οθόνη του βασικού μοντέλου να είναι τόσο φωτεινή όσο οι οθόνες των αντίστοιχων. Ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης είναι ένας άλλος τομέας όπου μπορεί να χρειαστεί να συμβιβαστείτε εάν αποφασίσετε να αγοράσετε το νέο μοντέλο.

Σύμφωνα με τον Gurman, η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τουλάχιστον τέσσερα Mac με ισχύ M2 το 2022. Εκτός από το προαναφερθέν MacBook Pro, η εταιρεία φέρεται να ετοιμάζεται να ανανεώσει το MacBook Air, το iMac 24 ιντσών και το Mac Mini εισαγωγικού επιπέδου για να συμπεριλάβει το πιο πρόσφατο έκδοση του πυριτίου του εσωτερικού του. Υπάρχουν επίσης αναφορές ότι η εταιρεία εργάζεται σε έναν iMac Pro 27 ιντσών που θα διαθέτει τα τσιπ M1 Pro και Max.

Ο Gurman δεν είπε πότε οι θαυμαστές της Apple θα πρέπει να περιμένουν από την εταιρεία να κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο MacBook Pro. Πιθανότατα δεν θα δούμε τον υπολογιστή στην επόμενη εκδήλωση υλικού της εταιρείας. Σε μια ξεχωριστή έκθεση που δημοσίευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Gurman είπε ότι η Apple σχεδιάζει να φιλοξενήσει μια εκδήλωση κάποια στιγμή στις 8 Μαρτίου ή γύρω στις 8 Μαρτίου. Στη συνέχεια, η εταιρεία φέρεται να ανακοινώσει ένα νέο iPhone SE και iPad Air.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *