Τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro λαμβάνουν ενημέρωση Φεβρουαρίου με διορθώσεις σφαλμάτων

Τα Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro λαμβάνουν ενημέρωση Φεβρουαρίου με διορθώσεις σφαλμάτων

Όλα τα smartphone Google Pixel που χρονολογούνται από το Pixel 3a λαμβάνουν τώρα την ενημέρωση ασφαλείας Android για τον μήνα Φεβρουάριο. Η ενημέρωση δεν είναι κάτι σημαντικό – αν και η Google αναφέρει βελτιωμένη υποστήριξη Bluetooth, βελτιώσεις στην αναπαραγωγή ήχου και τις πιο πρόσφατες διορθώσεις ασφαλείας. Σηματοδοτεί επίσης μια έγκαιρη ενημέρωση για τα τρέχοντα κορυφαία smartphone της Google.

Η σελίδα κοινότητας που συνδέεται με το Tweet της Google σχετικά με το OTA αναφέρει μια επιδιόρθωση για εκείνους στο Pixel 6 ή 6 Pro που αντιμετώπισαν επανεκκινήσεις που ενεργοποιήθηκαν “όταν χρησιμοποιούν κάμερα σε ορισμένες συνθήκες”. Επίσης, όσοι χρησιμοποιούν Pixel 4, 4 XL, 4a 5G  και 5 θα πρέπει να δουν επιδιορθώσεις προβλημάτων σήματος στο C Spire και το Cellcom. Διαφορετικά, όλα τα εικονοστοιχεία που επηρεάζονται θα δουν μια επιδιόρθωση για ένα “πρόβλημα που προκαλεί την εμφάνιση του πληκτρολογίου πάνω από το κείμενο εισαγωγής σε ορισμένες συνθήκες”.

Οι κάτοχοι Google Pixel 6 και Pixel 6 Pro δεν πέρασαν καλά τους τελευταίους δύο μήνες με ενημερώσεις υλικολογισμικού. Μετά από μια καθυστερημένη ενημέρωση Δεκεμβρίου, ορισμένοι χρήστες Pixel που είχαν κολλήσει σε μια ενημέρωση Νοεμβρίου έπρεπε να περιμένουν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να είναι ενημερωμένοι, ενώ όσοι κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ενημέρωση Δεκεμβρίου αντιμετώπισαν προβλήματα σήματος.

Το OTA είναι πλέον διαθέσιμο για όλα τα επιλέξιμα smartphone Pixel. Μπορείτε να τραβήξετε την ενημέρωση ανοίγοντας Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημέρωση συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *