Η διαρροή επιβεβαιώνει τη σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung

Η διαρροή επιβεβαιώνει τη σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung

Λίγο πριν από την αυριανή εκδήλωση Unpacked της Samsung, αποκαλύφθηκε ένα δελτίο τύπου για τη σειρά Galaxy Tab S8 της Samsung από τον leakmeister Evan Blass . Επιβεβαιώνει πολλές βασικές προδιαγραφές από προηγούμενες διαρροές, συμπεριλαμβανομένης της ύπαρξης ενός “μοντέλου Ultra”, των μεγεθών οθόνης, της χωρητικότητας φόρτισης και άλλων.

Η Samsung θα έχει τρία μοντέλα στη σειρά, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Tab S8 11 ιντσών, S8 Plus 12,4 ιντσών και μεγάλου S8 Ultra 14,6 ιντσών. Το τελευταίο θα διαθέτει ανάλυση 2.960 x 1.848 με εγκοπή για να χωράει την μπροστινή κάμερα. Τα άλλα δύο μοντέλα θα διαθέτουν οθόνες 2.560 x 1.600 και 2.800 x 1.752, αντίστοιχα. 

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη για γρήγορο WiFi 6E (με προαιρετικό 5G), γρήγορη φόρτιση 45 watt και νέα γραφίδα S Pen. Όλα τα μοντέλα προσφέρουν ρύθμιση πίσω κάμερας υπερευρείας κάμερας 13 megapixel + 6 megapixel, με εξαιρετικά μπροστινή κάμερα 12 megapixel. Το μοντέλο Ultra, ωστόσο, διαθέτει μια δεύτερη μπροστινή ευρεία κάμερα 12 megapixel, εξ ου και η προαναφερθείσα εγκοπή. Η Samsung μπορεί επίσης να προσφέρει προαιρετικό κάλυμμα πληκτρολογίου. 

Η σειρά Galaxy Tab S8 θα φτάσει στις 25 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Κορέας, σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Οι προπαραγγελίες θα ανοίξουν σε αυτές τις αγορές στις 9 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. ET. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *