Tα Windows φέρονται να λαμβάνουν αλλαγές στη γραμμή εργασιών, φακέλους εφαρμογών στο μενού “Έναρξη” και πολλά άλλα σύντομα

Tα Windows φέρονται να λαμβάνουν αλλαγές στη γραμμή εργασιών, φακέλους εφαρμογών στο μενού “Έναρξη” και πολλά άλλα σύντομα

 Νωρίτερα, η Microsoft δήλωσε ότι η κατασκευή “δεν πληρούσε” τη “μπάρα ποιότητας” που είχε θέσει και αυτή την εβδομάδα επίσης ανακοίνωσε ότι “εξακολουθούσε να επιλύει ορισμένα ζητήματα”.

Ο λόγος για την καθυστέρηση θα μπορούσε επίσης να είναι οι νέες προσθήκες χαρακτηριστικών και οι πρόσφατες διαρροές φαίνεται σίγουρα να υποδηλώνουν ακριβώς αυτό.

Για παράδειγμα, όπως τα αυτοκόλλητα και η γραμμή εργασιών σε λειτουργία tablet,  έχουν εντοπιστεί και άλλες βελτιώσεις . Επίσης, πιθανώς έρχονται αλλαγές στη Διαχείριση εργασιών.

Αλλά δεν τελειώνει εκεί, καθώς σήμερα, ένα άλλο κατάστημα Windows Central, επικαλούμενο τις δικές του πηγές, λέει ότι έμαθε για μερικές ακόμη νέες δυνατότητες.

Η  πρώτη από αυτές είναι αυτό που περιγράφεται ως φάκελος εφαρμογής μέσα στο μενού Έναρξη, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να τακτοποιούν διαφορετικές εφαρμογές. Η λειτουργία προφανώς θα λειτουργεί σύροντας και αποθέτοντας ένα εικονίδιο σε ένα υπάρχον που θα δημιουργήσει έναν νέο φάκελο και για τα δύο.

Το Windows Central λέει ότι ο φάκελος App μέσα στο μενού Έναρξη είναι μια από τις λειτουργίες που ζητούνται περισσότερο από τους Insiders. Ενώ βρισκόμαστε στο θέμα της μεταφοράς και απόθεσης, η δυνατότητα έρχεται επίσης στη γραμμή εργασιών.

Στη συνέχεια, έχουμε ένα νέο Snap Bar snapping UX που μπορεί να επιτρέψει περισσότερες επιλογές κατά την απόσπαση διαφορετικών παραθύρων εφαρμογών. Και όσον αφορά τις αισθητικές αλλαγές, τα ακρυλικά εφέ προστίθενται στις γραμμές τίτλου παλαιού τύπου.

Η μετάβαση στη λειτουργία tablet προφανώς θα καλωσορίσει τους χρήστες με ένα νέο μενού Έναρξης και πλαίσιο Γρήγορων ρυθμίσεων που μπορεί να εμφανιστεί με χειρονομία αφής από το κάτω μέρος της οθόνης και θα κρυφτεί διαφορετικά, πιθανότατα για την αύξηση του μεγέθους της επιφάνειας εργασίας.

Αναμένετε αυτές οι δυνατότητες να κυκλοφορήσουν σταδιακά στους Insiders τις επόμενες εβδομάδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *