Διαρροή υποδηλώνει ότι το Galaxy S22 Ultra μπορεί να έχει σοβαρό ανταγωνισμό από το Moto Edge 30 Pro

Διαρροή υποδηλώνει ότι το Galaxy S22 Ultra μπορεί να έχει σοβαρό ανταγωνισμό από το Moto Edge 30 Pro

Η Samsung κυκλοφόρησε την πολυαναμενόμενη σειρά Galaxy S22, από την οποία το πιο premium μοντέλο, το S22 Ultra, διαθέτει ειδική υποδοχή για το S Pen, ακριβώς όπως η σειρά Note . Η Motorola είναι μια άλλη μάρκα που είναι προφανώς έτοιμη να φέρει παρόμοιες δυνατότητες λήψης σημειώσεων στο επερχόμενο smartphone Edge 30 Pro προσθέτοντας υποστήριξη στυλό, σύμφωνα με renders που κοινοποιήθηκαν από τον σειριακό διαρρήκτη Evan Blass.

Τα renders που διέρρευσαν παρουσιάζουν το Motorola Edge 30 Pro σε μια θήκη folio. Όχι μόνο αυτό, αλλά τα render υποδηλώνουν επίσης ότι θα συνοδεύεται από στυλό και θα είναι η θήκη του φύλλου. Είναι αρκετά ενδιαφέρον ότι οι προηγούμενες φήμες πρότειναν ότι η υποστήριξη στυλό και η θήκη folio θα ήταν αποκλειστικά για το μοντέλο Edge 30 Ultra. Η πιο πρόσφατη διαρροή, ωστόσο, φαίνεται να αμφισβητεί τις προηγούμενες φήμες σχετικά με αυτό.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το επερχόμενο Edge 30 Pro θα είναι παρόμοιο με το Moto Edge X30, που κυκλοφόρησε στην Κίνα στα τέλη του περασμένου έτους. Στην πραγματικότητα, το Edge 30 Pro αναμένεται να είναι η παγκόσμια παραλλαγή του X30 pro.

Άλλες λεπτομέρειες όπως η τιμή και η διαθεσιμότητα δεν είναι ακόμη γνωστές. Ωστόσο, το γεγονός ότι το Edge 30 Pro διαθέτει υποστήριξη στυλό το καθιστά άμεσο ανταγωνιστή του Galaxy S22 Ultra. Και θα είμαστε σε θέση να πούμε ποιο από τα δύο έχει καλύτερη απόδοση μετά την κυκλοφορία των κριτικών.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε τις αναμενόμενες προδιαγραφές του smartphone παρακάτω.

Αναμενόμενες προδιαγραφές

Το Motorola Edge 30 Pro αναμένεται να τροφοδοτείται από επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 σε συνδυασμό με 8 GB ή 12 GB RAM. Το smartphone θα μπορούσε να προσφέρει 128 GB ή 256 GB εσωτερικής αποθήκευσης, ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξετε. Άλλα χαρακτηριστικά μπορεί να περιλαμβάνουν τριπλή πίσω κάμερα, μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 60 W, κάμερα selfie 60 MP, ρυθμό ανανέωσης οθόνης 144 Hz.

Η Motorola που ανήκει στη Lenovo προετοιμάζει το Edge 30 Pro για κυκλοφορία στις 24 Φεβρουαρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *