Το φημολογούμενο iMac Pro της Apple με οθόνη mini-LED μπορεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

Το φημολογούμενο iMac Pro της Apple με οθόνη mini-LED μπορεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο

Σύμφωνα με τον Ross Young, ο οποίος είναι αναλυτής οθόνης και Διευθύνων Σύμβουλος της Display Supply Chain Consultants (DSCC), η Apple ετοιμάζει ένα νέο iMac Pro με οπίσθιο φωτισμό mini-LED για κυκλοφορία τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, όταν η εταιρεία πραγματοποιεί συνήθως την εκδήλωση WWDC κάθε χρόνο.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, το νέο iMac Pro της Apple λέγεται ότι μοιάζει πολύ με το iMac 24 ιντσών που τροφοδοτείται με M1 που παρουσίασε η Apple πέρυσι. Ωστόσο, σε αντίθεση με το iMac 24 ιντσών, το μοντέλο Pro θα διαθέτει οθόνη mini-LED 27 ιντσών και θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τα πιο ισχυρά chipset M1 Pro και M1 Max, τα οποία τροφοδοτούν επίσης το MacBook 14 ιντσών και 16 ιντσών. Pro, αντίστοιχα.

Σε αντίθεση με ό,τι λέει ο Young, ορισμένες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι η Apple ενδέχεται να μην προσθέσει την τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού mini-LED στο υποτιθέμενο iMac Pro. Επομένως, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία για να λάβουμε την επιβεβαίωση από την Apple. Αλλά αν είναι πιστευτός ο αναλυτής, η οθόνη του iMac Pro 27 ιντσών θα έχει 1.000 ζώνες και 4.000 mini-LED.

Ο Young ισχυρίστηκε προηγουμένως ότι η εταιρεία τεχνολογίας από το Κουπερτίνο θα λανσάρει το φημολογούμενο iMac Pro την άνοιξη, αλλά τώρα φαίνεται ότι η Apple έκανε κάποιες αλλαγές στα σχέδιά της την τελευταία στιγμή. Ωστόσο, ο λόγος για τον οποίο η Apple μπορεί να έχει ωθήσει την επίσημη κυκλοφορία για τον Ιούνιο είναι ακόμα άγνωστος.

Εκτός από το νέο iMac Pro, η Apple αναμένεται επίσης να λανσάρει νέα iPhone 14, φορητούς υπολογιστές MacBook, AirPods Pro 2 επόμενης γενιάς και πολλά άλλα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *