Lenovo Legion Y90 έρχεται στις 28 Φεβρουαρίου

Lenovo Legion Y90 έρχεται στις 28 Φεβρουαρίου

Το επόμενο gaming smartphone της Lenovo θα ονομάζεται Legion Y90και σήμερα η εταιρεία αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου, όπου θα δούμε όχι μόνο το κορυφαίο ακουστικό αλλά και ένα μικρό gaming tablet, επίσης μέρος του χαρτοφυλακίου Legion.

Lenovo Legion Y90 is arriving on February 28

Το Legion Y90 είναι ο διάδοχος του Lenovo Legion 2 Pro και θα μεταφέρει τα περισσότερα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η μεγάλη AMOLED 6,92″, η πλευρική ανυψωμένη κάμερα selfie και το τελευταίο chipset της Qualcomm, που φέτος είναι το Snapdragon 8. Gen 1. Η συσκευή θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 68 W για την τεράστια μπαταρία 5.600 mAh, η οποία συμπληρώνει τη διπλή κυψέλη ισχύος σε 36 λεπτά.

Lenovo Legion Y700 gaming tablet

Το Tablet  θα έχει οθόνη 8,8 ιντσών, μία μόνο κάμερα στο πίσω μέρος και μπαταρία 6.550 mAh με γρήγορη φόρτιση 45 W. Όπως και το smartphone, θα είναι σχεδιασμένο για οριζόντια εμπειρία και λέγεται ότι υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz για επιλεγμένα παιχνίδια.

Απομένουν σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι την κυκλοφορία, οπότε ελπίζουμε να μάθουμε περισσότερα εντός των ημερών, που θα οδηγήσουν στην εκδήλωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *