To πρόγραμμα περιήγησης Opera σάς επιτρέπει πλέον να χρησιμοποιείτε emoji μόνο εάν το θέλετε πραγματικά

To πρόγραμμα περιήγησης Opera σάς επιτρέπει πλέον να χρησιμοποιείτε emoji μόνο εάν το θέλετε πραγματικά

Χάρη σε μια συνεργασία με το Yat, τα προγράμματα περιήγησης της Opera υποστηρίζουν πλέον διευθύνσεις ιστού  για emoji, επιτρέποντάς σας επιτέλους να απαλλαγείτε από το βάρος της χρήσης βαρετών παλιών γραμμάτων. 

Επιδιώκοντας να παραμείνει μπροστά στο παιχνίδι, με κάτι περισσότερο από το έργο του προγράμματος περιήγησης κρυπτογράφησης και το πρόγραμμα περιήγησής τους για παιχνίδια, η Opera ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία που υποτίθεται ότι φέρνει ένα «νέο επίπεδο δημιουργικότητας στο διαδίκτυο». 

Αυτό το emojification της Opera μπορεί να κατηγορηθεί στη Yat, μια εταιρεία που σας επιτρέπει, ή μάλλον σας πουλάει, την ευκαιρία να δημιουργήσετε URL με emojis για να εξατομικεύσετε καλύτερα την παρουσία σας στον ιστό με ένα πιο πολύχρωμο και, προς το παρόν, πιο σύντομο όνομα τομέα . 

Ενώ οι συμβολοσειρές emoji του Yat λειτουργούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης, εάν βάλετε το “y.at” μπροστά από τη συμβολοσειρά emoji, η δυνατότητα λειτουργεί πλέον εγγενώς στο πρόγραμμα περιήγησης της Opera, επιτρέποντάς σας να παραλείψετε να χρειάζεστε ένα κανονικό πληκτρολόγιο και να γράψετε αυτούς τους ενοχλητικούς τέσσερις χαρακτήρες που μόλις εμφανίζονται στο δρόμο. 

Για να προσπαθήσουμε να σας πείσουμε ότι αυτές οι διευθύνσεις ιστού μόνο για emoji δεν είναι εντελώς άσκοπες, οι Opera και Yat επισημαίνουν ότι μουσικοί καλλιτέχνες όπως οι Lil Wayne, Steve Aoki, G-Eazy και Kesha έχουν ήδη τις δικές τους σειρές emoji. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας πουλήσει, η Yat υπόσχεται ακόμη ότι μπορείτε να κόψετε τα Yat σας ως NFT στο blockchain Ethereum, ω χαρά των χαρών. 

Για να τιμήσουν αυτήν την περίσταση, η Yat και η Opera αποφάσισαν να πουλήσουν μερικά NFT μέσω ενός «κυνηγιού οδοκαθαριστών» που θα κάνει τους χρήστες να αναζητούν μια σειρά από emoji για να λύσουν έναν γρίφο. Ο πρώτος χρήστης που θα λύσει τον γρίφο θα βραβευτεί με ένα “Fvckcrystal” NFT, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αξίζει περίπου 8.907 $.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *