Σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές Teams μέσα στο Office.com και την εφαρμογή Office για Windows

Σύντομα θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές Teams μέσα στο Office.com και την εφαρμογή Office για Windows

Το Microsoft Teams είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα εργαλεία τηλεδιάσκεψης, αλλά η εφαρμογή κάνει πολύ περισσότερα από τη βιντεοδιάσκεψη. Μέσα στο Teams, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές που σας βοηθούν να είστε πιο παραγωγικοί σε μια διαδικτυακή συνεδρία. Τώρα, η Microsoft θέλει να επεκτείνει την εμβέλεια αυτών των εφαρμογών Teams φέρνοντάς τες στο Office.

Η Microsoft πρόσθεσε πρόσφατα μια νέα δυνατότητα που σχετίζεται με το Office.com και την εφαρμογή Office για Windows στον δημόσιο οδικό της χάρτη για το Microsoft 365. Με ετικέτα αναγνωριστικό δυνατότητας 88942, η δυνατότητα, όπως περιγράφεται στη σελίδα του οδικού χάρτη, στοχεύει να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για ομάδες εντός της εφαρμογής Office για Windows και Office.com. Με άλλα λόγια, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές Teams χωρίς να εγκαταλείπουν το Office.com και την εφαρμογή Office. Η δυνατότητα περιγράφεται ως εξής:

“Οι εφαρμογές που έχουν δημιουργηθεί για το Teams ,  μπορούν να εκτελούνται στο Office.com και στην εφαρμογή Office για Windows. Οι χρήστες θα μπορούν να αποκτούν και να χρησιμοποιούν αυτές τις ενημερωμένες εφαρμογές του Teams (με προσωπικές καρτέλες) χωρίς να εγκαταλείψουν το Office.com και την εφαρμογή Office για Windows.”

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα εφαρμογών Teams είναι το GitHub, το Microsoft PowerBI, το Trello, το YouTube κ.λπ. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε εάν όλες αυτές οι εφαρμογές Teams θα γίνουν διαθέσιμες για το Office.

Σύμφωνα με τη σελίδα του οδικού χάρτη, η Microsoft εργάζεται επί του παρόντος στη δυνατότητα και υπόσχεται να κυκλοφορήσει μια προεπισκόπηση τον επόμενο μήνα. Αυτή θα είναι μια στοχευμένη κυκλοφορία με γενική διαθεσιμότητα τον Δεκέμβριο του 2022. Ωστόσο, ως συνήθως, η σελίδα του οδικού χάρτη δεν αναφέρει την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *