H Samsung προγραμματίζει μια εκδήλωση MWC-  θα ανακοινωθούν νέοι φορητοί υπολογιστές Galaxy Book

H Samsung προγραμματίζει μια εκδήλωση MWC- θα ανακοινωθούν νέοι φορητοί υπολογιστές Galaxy Book

Το MWC στη Βαρκελώνη είναι προ των πυλών και περισσότερες εταιρείες άρχισαν να ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους.

Η τελευταία που επιβεβαίωσε την παρουσία της στην καταλανική πρωτεύουσα είναι η Samsung. Η εταιρεία κάλεσε τους επισκέπτες να «ανακαλύψουν μια νέα εποχή συνδεδεμένων φορητών συσκευών» στις 27 Φεβρουαρίου, Κυριακή, στις 19:00 τοπική ώρα και επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά ως συνήθως.

Samsung schedules an MWC event, new Galaxy Book laptops incoming

Η επίσημη πρόσκληση έδειχνε έναν φορητό υπολογιστή μαζί με τις πρόσφατα ανακοινωθείσες φορητές συσκευές, ενώ στέλεχος της Samsung επιβεβαίωσε σε ξεχωριστό δελτίο τύπου ότι η σκηνή θα δει νέους φορητούς υπολογιστές – τα Galaxy Books επόμενης γενιάς.

Ο Hark-sang Kim, Corporate EVP & Head of New Computing R&D Team, αποκάλυψε ότι οι επερχόμενες συσκευές Galaxy Book θα κατασκευαστούν από τη Samsung και την Intel, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε φορητούς υπολογιστές με επεξεργαστές Intel.

Οι εμπειρίες της Samsung θα «ξεπεράσουν τη συσκευή και το λειτουργικό σύστημα» και η συνεργασία με τη Microsoft για πρόσβαση στο Office, το OneDrive και το Outlook θα προχωρήσει ακόμη περισσότερο για να «φέρει ακόμα περισσότερη συνέχεια στους χρήστες». Τα νέα   Galaxy Book  θα έρχονται με Windows 11 και One UI Book 4  – αυτή είναι μια ελαφρώς προσαρμοσμένη διεπαφή που θα πρέπει να προσφέρει καλύτερη λειτουργία πολλαπλών εργασιών μεταξύ συσκευών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *