Η Microsoft δοκιμάζει την ενσωμάτωση του Skype Meet Now με τον Edge

Η Microsoft δοκιμάζει την ενσωμάτωση του Skype Meet Now με τον Edge

Παρόλο που το Microsoft Edge έχει πρόσφατα αντιμετωπιστεί μεγάλη γελοιοποίηση από   επειδή ο τεχνολογικός γίγαντας Redmond συνεχίζει να προσθέτει αυτό που πολλοί θεωρούν ως “φουσκωμένο” στο πρόγραμμα περιήγησής του στο web, φαίνεται ότι η εταιρεία είναι απογοητευμένη σε αυτό το μονοπάτι. Τώρα, φαίνεται ότι ένα πλαίσιο Skype Meet Now προστίθεται στον Microsoft Edge.

Η ενσωμάτωση εντοπίστηκε σαν αλλαγή στην τελευταία έκδοση του Edge Canary. Ουσιαστικά, έχετε τώρα μια νέα εναλλαγή στη ρύθμιση Εμφάνιση που προσθέτει ένα κουμπί Skype Meet Now στην omnibar του Edge. Κάνοντας κλικ σε αυτό στην omnibar ανοίγει ένας πίνακας Skype Meet Now απευθείας στον Microsoft Edge. Ένα απόσπασμα αυτού φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Αν και η εναλλαγή είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, η τελευταία κίνηση της Microsoft πιθανότατα θα πυροδοτήσει για άλλη μια φορά συζητήσεις σχετικά με το γιατί κάτι τέτοιο ενσωματώνεται απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης και δεν προσφέρεται ως επέκταση που οι χρήστες μπορούν προαιρετικά να κατεβάσουν. Στην πραγματικότητα, η αλλαγή ανοίγει επίσης συζητήσεις σχετικά με το ποια είναι η προτεινόμενη διαδικτυακή εφαρμογή επικοινωνίας της Microsoft, δεδομένου ότι το Teams έχει μια προσωπική έκδοση που ουσιαστικά ανταγωνίζεται και την έκδοση του Skype για καταναλωτές.

Συνολικά, δεν είναι ακόμη γνωστό πότε ή εάν αυτή η ενοποίηση θα φτάσει στο σταθερό κανάλι κυκλοφορίας. Το Edge Canary ενημερώνεται σε νυχτερινή βάση, επομένως αρχίζουμε να βλέπουμε τις λειτουργίες να εμφανίζονται με μεγαλύτερη συχνότητα εκεί προτού φτάσουν στο Dev, στο Beta και τελικά στο Stable. Επιπλέον, αυτή η ενσωμάτωση διατίθεται ως μέρος της στρατηγικής “ελεγχόμενης διάθεσης” της Microsoft, ώστε να μην την έχουν όλοι ακόμη στην έκδοση Edge.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *