Η Apple φέρεται να κυκλοφορήσει έως και επτά μοντέλα Mac φέτος

Η Apple φέρεται να κυκλοφορήσει έως και επτά μοντέλα Mac φέτος

Η Apple ξεκίνησε τη διαδικασία μετάβασης από την Intel στα δικά της τσιπ ARM ​​το 2020. Και η μετάβαση λέγεται ότι θα ολοκληρωθεί φέτος με την Apple να λανσάρει μοντέλα Mac υψηλής ποιότητας με τσιπ Apple Silicon για να αντικαταστήσει αυτά που τροφοδοτούνται από την Intel.

Ο Mark Gurman του Bloomberg, στο δελτίο Power On, ισχυρίστηκε ότι η Apple θα κυκλοφορήσει έως και επτά νέα μοντέλα Mac φέτος:

  • Ένα νέο Mac mini με τσιπ M1 Pro
  • Ένα MacBook Pro 13 ιντσών με τσιπ M2, για να διαδεχθεί το 2020 μοντέλο και καθίστε κάτω από το MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών στη σειρά
  • Ένα Mac mini με τσιπ M2
  • Ένας iMac 24 ιντσών με τσιπ M2
  • Ένα επανασχεδιασμένο MacBook Air με τσιπ M2
  • Ένα μεγαλύτερο iMac Pro με M1 Pro και M1 Επιλογές Max chip
  • Ένα Mac Pro μισού μεγέθους, το πρώτο με Apple Silicon, με ισοδύναμο είτε δύο ή τεσσάρων τσιπ M1 Max, 

Ο Gurman είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι η Apple θα λανσάρει ένα iPhone SE τρίτης γενιάς και ένα iPad Air πέμπτης γενιάς τον Μάρτιο Εκδήλωση. Στο τελευταίο του ενημερωτικό δελτίο, ωστόσο, ο Gurman ισχυρίζεται ότι εκτός από αυτές τις δύο συσκευές, η Apple θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον έναν νέο υπολογιστή Mac που θα τροφοδοτείται από τα τσιπ πυριτίου της Apple και το πιθανότερο είναι ότι είτε θα είναι το φημολογούμενο υψηλής ποιότητας Mac mini ή το νέο υποτιθέμενο iMac με τεχνολογία οθόνης mini LED 

Όσο για το ποιοι υπολογιστές Mac θα ενημερωθούν πρώτοι, ο Gurman πιστεύει ότι δεδομένου ότι τα βασικά MacBook Pro και Mac mini είναι δύο από τα παλαιότερα Apple Silicon Mac, αυτά τα μοντέλα είναι τα επόμενα στη σειρά που θα αναβαθμιστούν με πιο ισχυρό υλικό από τους προκατόχους τους.

Εκτός από τους νέους ενημερωμένους υπολογιστές Mac, η Apple αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει το iPhone 14, την επόμενη γενιά AirPods Pro 2 και πολλά άλλα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *