Τα renders που διέρρευσαν δείχνουν το σχεδιασμό Samsung Galaxy Book Pro 360 2

Τα renders που διέρρευσαν δείχνουν το σχεδιασμό Samsung Galaxy Book Pro 360 2

H Samsung αποκάλυψε ότι θα παρουσιάσει νέους φορητούς υπολογιστές Galaxy Book στο MWC, ωστόσο, η εταιρεία δεν είπε πολλά περισσότερα για την εκδήλωση. Ανεπίσημες πηγές προσφέρουν μια πρώτη ματιά σε ένα από τα νέα μοντέλα με αυτά τα renders ευγενική προσφορά του GizNext.

Αυτό είναι το Samsung Galaxy Book Pro 2 360, σαφώς διάδοχος του Pro 360 από τον Απρίλιο του περασμένου έτους και προφανώς έχει την κωδική ονομασία “Mars 2”. Έχουμε συμπεριλάβει επίσημες εικόνες του περσινού μοντέλου για σύγκριση με τα renders.

Δεν έχουν αλλάξει πολλά στην επιφάνεια, αλλά θα πρέπει να υπάρχει ένας νέος επεξεργαστής στο εσωτερικό (το πρωτότυπο προσέφερε μια επιλογή από επεξεργαστές Intel i3, i5 και i7 11ης γενιάς). Η Samsung υπερηφανεύτηκε για τη συνεργασία της με τη Microsoft και τον τρόπο με τον οποίο οι φορητοί υπολογιστές θα φτάσουν με τα Windows 11 και το One UI Book 4 στην κορυφή (μια ελαφρώς προσαρμοσμένη διεπαφή που θα προσφέρει καλύτερη λειτουργία πολλαπλών εργασιών μεταξύ συσκευών).

Όπως και να έχει, τα συγκεκριμένα renders βασίζονται στο μοντέλο 15,6”, περιμένουμε να δούμε και μια μικρότερη επιλογή 13,3”. Το μεγάλο μοντέλο προσφέρει τρεις θύρες USB-C στα πλαϊνά, μια υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και μια υποδοχή microSD. Όπως καταλαβαίνετε από το όνομα, η οθόνη μπορεί να διπλωθεί κατά 360°, ώστε ο φορητός υπολογιστής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως tablet (η υποστήριξη για το S Pen είναι επίσης σίγουρη).

Ίσως έχετε παρατηρήσει τις διαφορετικές αποχρώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Galaxy Book Pro 2 360 θα είναι διαθέσιμο σε «κόκκινο μπορντό». Το πιο κοντινό ταίρι που βρήκαμε στο περσινό μοντέλο είναι το Mystic Bronze. Η επίσημη αποκάλυψη είναι στις 27 Φεβρουαρίου (αυτή την Κυριακή).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *