Ο σχεδιασμός του Oppo Pad αποκαλύφθηκε- οι βασικές προδιαγραφές είναι διαθέσιμες

Ο σχεδιασμός του Oppo Pad αποκαλύφθηκε- οι βασικές προδιαγραφές είναι διαθέσιμες

Εν όψει της μεγάλης εκδήλωσης παρουσίασης της Oppo στις 24 Φεβρουαρίου , όπου θα δούμε την ολοκαίνουργια σειρά Find X5, έχουμε μια επίσημη ματιά στο Oppo Pad που αναμένεται επίσης να κυκλοφορήσει στην εκδήλωση. Το πρώτο tablet της Oppo εμφανίζεται σε γκρι και μωβ χρώματα με και τις δύο παραλλαγές να διαθέτουν πίσω φινίρισμα διπλού τόνου. Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα επωνυμία Oppo στο επάνω μισό της πλάκας και ρίχνουμε επίσης μια ματιά στην ενιαία πίσω κάμερα.

Το μπροστινό μέρος του Oppo Pad διαθέτει συμμετρικά πλαίσια, καθώς και μια ματιά στη γραφίδα Oppo Pencil. Μπορούμε επίσης να εντοπίσουμε μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος της συσκευής καθώς και τέσσερα ηχεία με Dolby Atmos και ένα κουμπί λειτουργίας στην επάνω πλευρά. Το teaser της Oppo υποδηλώνει επίσης δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ συσκευών με άλλα τηλέφωνα Oppo.

Εν τω μεταξύ, υπάρχουν και κάποιες  προδιαγραφές που διέρρευσαν  για το Oppo Pad. Αυτές περιλαμβάνουν μια οθόνη LCD 10,95 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1600 px και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, καθώς και ένα chipset Snapdragon 870 και μπαταρία 8.360 mAh. Το tablet αναμένεται να διαθέτει κάμερα selfie 8MP και shooter 13MP στο πίσω μέρος. Θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε για τυχόν νέες προδιαγραφές του Oppo Pad τις ημέρες πριν από την εκδήλωση κυκλοφορίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *