Το Google Chrome σύντομα θα σας επιτρέψει να προσθέτετε νέους κωδικούς πρόσβασης με μη αυτόματο τρόπο

Το Google Chrome σύντομα θα σας επιτρέψει να προσθέτετε νέους κωδικούς πρόσβασης με μη αυτόματο τρόπο

Το Google Chrome δεν ήταν ο καλύτερος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης, εν μέρει επειδή δεν μπορούσατε να προσθέσετε κωδικούς πρόσβασης μόνοι σας — έπρεπε να περιμένετε έως ότου το πρόγραμμα περιήγησης προσφερθεί να το κάνει για εσάς. Ωστόσο, μπορεί σύντομα να έχετε λόγους να το ξανασκεφτείτε. Η τελευταία σταθερή έκδοση του Chrome περιλαμβάνει μια θαμμένη σημαία (chrome://flags/#add-passwords-in-settings) που σας επιτρέπει να προσθέτετε μη αυτόματα κωδικούς πρόσβασης. Εάν γνωρίζετε ότι θα συνδέεστε συχνά σε μια τράπεζα ή ένα αγαπημένο κατάστημα, μπορείτε να προσθέσετε τα διαπιστευτήρια χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε πρώτα αυτόν τον ιστότοπο.

Ο χρήστης του Reddit Leopeva64-2 εντόπισε τη δυνατότητα μη αυτόματου κωδικού πρόσβασης στις εκδόσεις Canary του Chrome στα τέλη του 2021. Η λειτουργία είναι κοινή σε άλλους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, αλλά θα πρέπει να είναι ευπρόσδεκτη αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργικότητα της Google. εγκατάστασης λογισμικού και επεκτάσεων.

Πιο πρόσφατα, ο ίδιος χρήστης παρατήρησε μια λειτουργία Chrome Canary 101 που σας επιτρέπει να προσθέτετε σημειώσεις για κωδικούς πρόσβασης. Αυτό και πάλι δεν είναι νέο για τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, αλλά θα μπορούσε να είναι ζωτικής σημασίας εάν θέλετε να θυμάστε την τελευταία φορά που αλλάξατε έναν κωδικό πρόσβασης ή θέλετε μια ιδέα για τυχόν ερωτήσεις ασφαλείας. Αν και αυτή και η λειτουργία μη αυτόματου κωδικού πρόσβασης ενδέχεται να χρειαστούν λίγο χρόνο για να φτάσετε σε εύκολα προσβάσιμες ρυθμίσεις, αξίζει να περιμένετε εάν βασίζεστε στα εργαλεία κωδικών πρόσβασης της Google.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *