Τα Windows 11 θα εμφανίζουν τώρα ένα υδατογράφημα εάν βρίσκεστε σε μη υποστηριζόμενο υπολογιστή Insider

Τα Windows 11 θα εμφανίζουν τώρα ένα υδατογράφημα εάν βρίσκεστε σε μη υποστηριζόμενο υπολογιστή Insider

Τα Windows 11 έχουν ορισμένες πολύ δύσκολες απαιτήσεις για τους παλαιότερους υπολογιστές, αλλά η Microsoft προσφέρει έναν τρόπο στους λάτρεις να κάνουν λήψη του λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή τους. Παρόλο που μπορείτε να υπογράψετε ένα waver και παρακάμψετε όλες τις προειδοποιήσεις για να εγκαταστήσετε τα Windows σε μη υποστηριζόμενο υλικό, υπάρχουν αναφορές ότι αυτό θα αφήσει το μηχάνημά σας σε κατάσταση “μη υποστηριζόμενη”, όπου ενδέχεται να μην λαμβάνετε καν ενημερώσεις ασφαλείας.

Τώρα, η Microsoft έχει αρχίσει να εμφανίζει μερικές προειδοποιήσεις για άτομα που χρησιμοποιούν Windows 11 Insider που βασίζεται σε μη υποστηριζόμενο υλικό.

Η έκδοση 22557 του καναλιού προγραμματιστή των Windows 11 – η οποία έφτασε πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα – άρχισε να εμφανίζει ένα υδατογράφημα “Οι απαιτήσεις συστήματος δεν πληρούνται” στην κάτω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας. Ένα απόσπασμα φαίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Αυτό μοιάζει αρκετά με το υδατογράφημα “Windows not activated”, αλλά εμφανίζεται μόνο στην ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας, δεν εμφανίζεται πάνω από άλλες εφαρμογές ή παράθυρα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η προειδοποίηση άρχισε να εμφανίζεται μόνο στις εκδόσεις Dev Channel στο Πρόγραμμα Windows Insider για τώρα, επομένως δεν είναι ακόμη γνωστό εάν θα φτάσει και στις γενικά διαθέσιμες (GA) εκδόσεις των Windows 11. Αν και είναι λογικό να εμφανίζεται η προειδοποίηση τουλάχιστον κάπου, πολλοί μπορεί να απογοητευτούν εάν είναι ορατή ανά πάσα στιγμή στην επιφάνεια εργασίας .

Το υπάρχον υδατογράφημα “Windows not activated” κλειδώνει επίσης μερικές δυνατότητες που σχετίζονται με την εξατομίκευση μέχρι να ενεργοποιήσετε το σύστημά σας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει με το πιο πρόσφατο υδατογράφημα, τουλάχιστον προς το παρόν. Επιπλέον, οι αλλαγές στις εκδόσεις του καναλιού προγραμματιστή δεν συνδέονται με συγκεκριμένες εκδόσεις των Windows 11, επομένως είναι πιθανό το προειδοποιητικό υδατογράφημα να μην βλέπει καθόλου το φως της δημοσιότητας στην έκδοση GA του λειτουργικού συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *