Η Samsung ανακοινώνει την παγκόσμια διαθεσιμότητα της σειράς Galaxy S22 και της Σειράς Galaxy Tab S8

Η Samsung ανακοινώνει την παγκόσμια διαθεσιμότητα της σειράς Galaxy S22 και της Σειράς Galaxy Tab S8

H Samsung ανακοίνωσε ότι οι νέες συσκευές της σειράς Galaxy S22 και Galaxy Tab S8 Series γίνονται πλέον διαθέσιμες σε αγορές σε όλο τον κόσμο μετά από προπαραγγελίες όπως είπε ότι έσπασαν ρεκόρ. Η πλήρης λίστα των συσκευών αυτής της σειράς περιλαμβάνει τα Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Tab S8, S8+ και Tab S8 Ultra.

Παρέχοντας μερικές πληροφορίες σχετικά με την περίοδο προπαραγγελίας, η Samsung είπε ότι η σειρά Galaxy S22 και η σειρά Galaxy Tab S8 παρουσίασαν περισσότερες προπαραγγελίες την πρώτη τους εβδομάδα από οποιοδήποτε άλλο smartphone ή tablet Samsung μέχρι στιγμής. Είπε ότι οι προπαραγγελίες της σειράς Galaxy S22 ήταν υπερδιπλάσιες από αυτές της σειράς Galaxy S21 και ότι το Galaxy S22 Ultra οδήγησε σε περισσότερο από το 60% των πωλήσεων. Η σειρά Galaxy Tab S8 σημείωσε επίσης διπλάσιο αριθμό προπαραγγελιών από τη σειρά Galaxy Tab S7, και πάλι, το Tab S8 Ultra οδήγησε το 50% των πωλήσεων προπαραγγελίας.

Σχολιάζοντας, ο Bryan Choi, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Γραφείου Πωλήσεων και Μάρκετινγκ, MC Business της Samsung Electronics, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτές οι συσκευές έχουν ήδη γίνει από τις πιο δημοφιλείς ποτέ. Στη Samsung, παραμένουμε δεσμευμένοι να προσφέρουμε καινοτομία που ωθεί τα όρια και αυτές οι νέες συσκευές όχι μόνο παρέχουν περισσότερες επιλογές στους θαυμαστές του Galaxy, αλλά και πρόσβαση στο πλήρες οικοσύστημα συσκευών και συνεργατών Galaxy για μια πραγματικά συνδεδεμένη εμπειρία. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τους χρήστες να ζήσουν τη ζωή τους πιο εύκολα και να συνδεθούν με άλλους πιο απρόσκοπτα.”

Ενώ αγορές όπως η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική και η Κορέα λαμβάνουν τις νέες συσκευές Samsung από σήμερα, άλλες αγορές θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Μάρτιο για να μπορέσουν να παραλάβουν τις συσκευές τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *