Η οικογένεια Samsung Galaxy S22 λαμβάνει την πρώτη της ενημέρωση με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαρτίου

Η οικογένεια Samsung Galaxy S22 λαμβάνει την πρώτη της ενημέρωση με την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας Μαρτίου

H Samsung , για άλλη μια φορά κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας πριν ακόμη φτάσουμε στον μήνα της εν λόγω ενημέρωσης κώδικα.

Σε αυτήν την περίπτωση, μιλάμε για την οικογένεια Galaxy S22, όλα διαθέσιμα από σήμερα σε πολλές αγορές. Τα Galaxy S22, S22+και S22 Ultra λαμβάνουν όλα τώρα την πρώτη τους ενημέρωση λογισμικού, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Η νέα έκδοση είναι S90xBXXU1AVBF, όπου το “x” είναι ένα ψηφίο που διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή που έχετε.

Το αρχείο καταγραφής αλλαγών της ενημέρωσης είναι όσο ασαφές μπορεί να είναι, σημειώνοντας μόνο ότι “βελτιώθηκε η συνολική σταθερότητα των λειτουργιών”. Ας ελπίσουμε ότι αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα με το τρεμόπαιγμα της οθόνης του S22 Ultra έχει επίσης διορθωθεί. Και φυσικά λαμβάνετε το επίπεδο ενημερωμένης έκδοσης κώδικα ασφαλείας της 1ης Μαρτίου 2022 μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης, την οποία για τους περισσότερους ανθρώπους θα περιμένουν μόλις βγάλουν από το κουτί τους την ολοκαίνουργια συσκευή S22. Είναι μια λήψη 770MB-820MB ανάλογα με το μοντέλο.

Εάν ενδιαφέρεστε για το πιο πρόσφατο και το καλύτερο της Samsung, μόλις δημοσιεύσαμε την αναλυτική μας κριτική για το Galaxy S22 Ultraκαι εξετάσαμε επίσης το Galaxy S22+.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *