Οι χρήστες του Surface Duo μπορούν πλέον να εκτελούν εφαρμογές Android στους υπολογιστές τους

Οι χρήστες του Surface Duo μπορούν πλέον να εκτελούν εφαρμογές Android στους υπολογιστές τους

Τον περασμένο μήνα, η Microsoft παρουσίασε πολλές νέες δυνατότητες στους χρήστες του Surface Duo 2. Από όλες τις πρόσθετες λειτουργίες, η υποστήριξη για εφαρμογές Android μέσω της εφαρμογής Your Phone ήταν η πιο συναρπαστική. Χάρη στην τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού, αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη για τους χρήστες του Surface Duo.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα από την υποστήριξη εφαρμογών Android για να ενθουσιαστούν οι χρήστες του Duo. Η ενημέρωση υλικολογισμικού Φεβρουαρίου φέρνει επίσης τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας. Άλλες αξιοσημείωτες αλλαγές περιλαμβάνουν βελτιώσεις σταθερότητας συσκευών και διεπαφής χρήστη, βελτιωμένη απόδοση συστήματος και βελτιώσεις στην εμπειρία Android Auto. Μπορείτε να δείτε το πλήρες επίσημο αρχείο καταγραφής αλλαγών παρακάτω.

CHANGELOG

Surface Duo February update

Σημειωτέον, η ενημέρωση αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί στις ξεκλείδωτες παραλλαγές του Surface Duo στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Η εταιρεία δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή την κυκλοφορία για το Surface Duos που είναι κλειδωμένο από την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη σε λίγες μέρες.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης στο Surface Duo 2, ελέγχοντας για ενημερώσεις στις Ρυθμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *