Η υπηρεσία παιχνιδιών cloud Luna της Amazon λανσαρίστηκε επίσημα στις ΗΠΑ

Η υπηρεσία παιχνιδιών cloud Luna της Amazon λανσαρίστηκε επίσημα στις ΗΠΑ

Χρειάστηκε ενάμιση χρόνο, αλλά η υπηρεσία παιχνιδιών cloud Luna υπάρχει τελικά ως κάτι περισσότερο από ένα έργο πρώιμης πρόσβασης.Amazon κυκλοφόρησε επίσημα το Luna στην ηπειρωτική χώρα των ΗΠΑ για Android, iOS, Chrome OS, macOS και Windows.που είναι φιλικά για παιδιά Ubisoft+ να είναι διαθέσιμα με αντίστοιχα $6 και $18 το μήνα. Η Amazon ελπίζει να κερδίσει τους νεοεισερχόμενους μειώνοντας τις μηνιαίες χρεώσεις του Luna+ και του καναλιού Family στα 6 $ και 3 $ για όποιον εγγραφεί τον Μάρτιο. Οι υπάρχοντες χρήστες πρέπει απλώς να διατηρήσουν τις συνδρομές τους για να κλειδώσουν αυτή την τιμολόγηση.

Το επίσημο ντεμπούτο έρχεται μαζί με μερικά νέα κανάλια. Ένα κανάλι Prime Gaming, όπως υποδηλώνει το όνομα, δίνει στα μέλη του Amazon Prime έναν δωρεάν, εναλλασσόμενο συνδυασμό παιχνιδιών. Η επιλογή του Μαρτίου θα περιλαμβάνει τίτλους όπως το Devil May Cry 5 και Flashback. Πληρώστε 5 $ το μήνα για το Retro Channel και θα λάβετε κλασικά Capcom και SNK, όπως το Street Fighter II Hyper Fighting και Metal Slug 3, ενώ μια παρόμοια δαπάνη για το Jackbox Games Channel παρέχει πρόσβαση και στους οκτώ Jackbox Party Pack .

Η τελευταία ενημέρωση του Luna καθιστά επίσης πιο εύκολη τη ροή του παιχνιδιού από μια συσκευή Fire TV, Mac ή υπολογιστή Windows στο Twitch. Θα χρειαστείτε μια webcam και ένα μικρόφωνο εάν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τους θεατές, αλλά αυτή μπορεί να είναι μια επιλογή εάν είστε αποφασισμένοι να μεταδώσετε και δεν έχετε έναν αρκετά δυνατό υπολογιστή για να παίξετε απαιτητικά παιχνίδια που είναι αποθηκευμένα σε τοπικό επίπεδο.

Η πρόκληση της Amazon, όπως και με συγκρίσιμες υπηρεσίες όπως το Game Pass Ultimate, είναι να πείσει τους παίκτες ότι η ροή παιχνιδιών με συνδρομή είναι ένα καλό συμπλήρωμα ή ακόμη και αντικατάσταση των συμβατικών εμπειριών παιχνιδιών με υπολογιστή και κονσόλα. Θα έχετε την ευκολία να παίζετε σε φαινομενικά κάθε συσκευή που διαθέτετε, αλλά θα περιορίζεστε επίσης από το τι μπορείτε να παίξετε και την ποιότητα της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο. Το κύριο πλεονέκτημα του Amazon είναι η πανταχού παρουσία του — μπορεί να βεβαιωθεί ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν την ύπαρξη του Luna, είτε παρακολουθούν στο Twitch είτε αγοράζουν ένα gadget Fire TV για το σαλόνι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *