Η Apple διακόπτει το iMac 27 ιντσών

Η Apple διακόπτει το iMac 27 ιντσών

Δεν είστε τυχεροί αν ήλπιζατε για ένα μεγαλύτερο, πιο έξυπνο αντίστοιχο του M1 iMac. Η Apple διέκοψε το iMac 27 ιντσών, αφήνοντας το περσινό μοντέλο M1 24 ιντσών ως το μοναδικό all-in-one στη σειρά. Εάν θέλετε να αγοράσετε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή ανώτερης ποιότητας (αλλά σχετικά συμπαγή), θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ταιριάζουν το νέο Mac Studio και μια οθόνη. Ζητήσαμε από την Apple να σχολιάσει την κίνηση.

Αυτό μπορεί να μην προκαλεί σοκ. Η Apple ενημέρωσε για τελευταία φορά το iMac 27 ιντσών τον Αύγουστο του 2020και η βασική σχεδίαση δεν είχε αλλάξει πολύ από τότε που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2012. Συνδυάστε το με τη μετάβαση της Apple Silicon και τη διακοπή του iMac Pro και η εταιρεία έχασε σαφώς το ενδιαφέρον της για το iMac ως σταθμό εργασίας, τουλάχιστον προς το παρόν.

Δεν θα αποκλείαμε εντελώς μια επιστροφή. Προς το παρόν, ωστόσο, αυτό αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη αλλαγή της Apple στη στρατηγική για υπολογιστές Mac για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το iMac έπρεπε να εξυπηρετήσει ένα ευρύ φάσμα πελατών, από νεοφερμένους έως δημιουργικούς επαγγελματίες, για πολύ περισσότερο από μια δεκαετία. Τώρα, η Apple φαίνεται πρόθυμη να επικεντρωθεί σε ένα σχετικά mainstream κοινό και να προσφέρει στους επαγγελματίες πιο συμβατικές και ευέλικτες επιλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *