Η Google αποκαλύπτει πολλά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στην εφαρμογή της Messages

Η Google αποκαλύπτει πολλά νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στην εφαρμογή της Messages

H Google αποκάλυψε πολλά νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει στην εφαρμογή Messages τις επόμενες εβδομάδες. Οι ενημερώσεις βελτιώνουν τη συμβατότητα κατά τη συνομιλία με άτομα στο iOS, βοηθούν στη διατήρηση των προσωπικών και επαγγελματικών μηνυμάτων ξεχωριστά και παρέχουν ωθήσεις ώστε να μην ξεχνάτε τα γενέθλια των φίλων σας και άλλα σημαντικά μηνύματα.

Η εφαρμογή Messages χρησιμοποιεί ένα πρότυπο που ονομάζεται RCS (Rich Communication Services) ως αντικατάσταση των SMS και επιτρέπει σύγχρονες ασφαλείς συνομιλίες. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως πρέπει όταν στέλνετε μηνύματα στους φίλους σας που χρησιμοποιούν iMessage, αλλά αυτή η ενημέρωση ελπίζει να διορθώσει ορισμένα από τα προβλήματα. Με τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, θα λαμβάνετε πραγματικά emoji από χρήστες iPhone, επιπλέον, τα βίντεο δεν θα είναι πλέον θολά όταν αποστέλλονται, επειδή η Google ενσωματώνει το Google Photos για την αποστολή συνδέσμων, διατηρώντας τη σαφήνεια ενός βίντεο.

Η Google είπε ότι παρόλο που αυτές οι ενημερώσεις βελτιώνουν την εμπειρία, χρειάζεται η Apple να κάνει μέρος της δουλειάς, ενώνοντας τον υπόλοιπο κλάδο και υιοθετώντας το RCS. Η Google λέει ότι κάνοντας αυτό, η Apple θα κάνει τα μηνύματα πιο ελκυστικά και πιο ασφαλή, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι.

Μια άλλη αλλαγή που έρχεται στα Μηνύματα είναι η εισαγωγή των καρτελών Personal και Business για να σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε τα μηνύματά σας. Θα υπάρχει επίσης μια επιλογή αυτόματης διαγραφής των μηνυμάτων με τον κωδικό πρόσβασης μίας χρήσης μετά από 24 ώρες για να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας καθαρά. Η Google είπε ότι αυτές οι αλλαγές ξεκίνησαν αρχικά στην Ινδία και ότι τώρα έρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ας ελπίσουμε ότι όλοι οι άλλοι μπορούν να λάβουν αυτήν την ενημέρωση σύντομα.

Τέλος, η εφαρμογή Messages εισάγει δύο τύπους ωθήσεων. Μια από τις  ωθήσεις θα σας υπενθυμίσει να πείτε χρόνια πολλά στους φίλους και την οικογένειά σας και το άλλο θα σας υπενθυμίσει να απαντήσετε σε μηνύματα που θα μπορούσατε να χάσατε ή πρέπει να συνεχίσετε, ώστε να μην αγνοηθεί τίποτα σημαντικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *