Η Apple φέρεται να σχεδιάζει δύο μοντέλα iPhone 14 Max, το mini δεν θα έχει διάδοχο

Η Apple φέρεται να σχεδιάζει δύο μοντέλα iPhone 14 Max, το mini δεν θα έχει διάδοχο

Ο Ming-Chi Kuo, μια παραγωγική πηγή διαρροών και αναλύσεων της Apple, μόλις δημοσίευσε νέες προβλέψεις για την επερχόμενη σειρά iPhone “14”. Σύμφωνα με τον Kuo, η Apple σχεδιάζει να αποκαλύψει τέσσερα iPhone το δεύτερο εξάμηνο του έτους με ουσιαστικές αλλαγές στα διαθέσιμα μεγέθη και εσωτερικά.

Εάν είστε λάτρης του iPhone mini form factor, υπάρχουν άσχημα νέα για εσάς: Ο Kuo λέει ότι η Apple δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλο μικρό iPhone. Η μόνη σας επιλογή θα ήταν το iPhone 12 mini, το iPhone 13 mini ή το iPhone SE3 που κυκλοφόρησε πρόσφατα (μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνεται με το iPhone SE2 και το iPhone 8). Αντί να στείλει ένα νέο μίνι iPhone, η Apple φέρεται να θέλει να κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο μοντέλο Max με μεγαλύτερη οθόνη.

Δείτε πώς μπορεί να φαίνεται η υποτιθέμενη σειρά iPhone “14”:

  • iPhone “14” με οθόνη 6,1 ιντσών.
  • iPhone “14 Max” με οθόνη 6,7 ιντσών.
  • iPhone “14 Pro” με οθόνη 6,1 ιντσών.
  • iPhone “14 Pro Max” με οθόνη 6,7 ιντσών.

Ένα νέο φθηνότερο μοντέλο Max δεν είναι το μόνο περίεργο στοιχείο για τα επερχόμενα iPhone. Ο Kuo ισχυρίζεται ότι η Apple δεν σχεδιάζει να εξοπλίσει τα τυπικά μοντέλα iPhone “14” με νεότερο επεξεργαστή. Αντίθετα, η εταιρεία θα τους άφηνε να κρέμονται με το τσιπ A15 του προηγούμενου έτους. Μόνο τα μοντέλα Pro θα αναβαθμίζονταν σε μια καλύτερη CPU “A16”.

Μια άλλη επερχόμενη διαφορά υλικού είναι η RAM. Παρόλο που και τα τέσσερα μοντέλα θα έχουν 6 GB μνήμης RAM, το iPhone “14” και “14 Max” θα χρησιμοποιούν τσιπ LPDDR4X. Τα iPhone “14 Pro” και “14 Pro Max” θα αποκτήσουν ταχύτερη και πιο αποτελεσματική μνήμη RAM LPDDR5. Τα iPhone 13 και 13 mini χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή 4 GB μνήμης RAM και οι εκδόσεις Pro προσφέρουν 6 GB μνήμης RAM.

Προηγουμένως, όλα τα μοντέλα iPhone σε μια ενιαία σειρά προσέφεραν τα ίδια τσιπ και την ίδια απόδοση, με τις κύριες αλλαγές να επικεντρώνονταν στη μνήμη RAM. Τώρα φαίνεται ότι η Apple θέλει να αυξήσει τη διάκριση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *