To νέο Skype Insider Preview Build σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς την Ουκρανία

To νέο Skype Insider Preview Build σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε δωρεάν τηλεφωνικές κλήσεις προς την Ουκρανία

Η Microsoft είναι ένας από τους τεχνολογικούς γίγαντες που είτε έχουν σταματήσει είτε έχουν περιορίσει τη λειτουργία της στη Ρωσία για την υποστήριξη της Ουκρανίας. Η εταιρεία κάνει ένα ακόμη βήμα για να υποστηρίξει τους κατοίκους της Ουκρανίας προσθέτοντας μερικές χρήσιμες νέες δυνατότητες στο νέο Skype Insider Preview Build.

Ως μέρος των προσπαθειών της με επίκεντρο την Ουκρανία, η Microsoft προσθέτει έως και τρεις νέες δυνατότητες στο νέο Skype Insider Build. Αυτές οι νέες δυνατότητες περιλαμβάνουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν τηλεφωνικών κλήσεων προς τους κατοίκους της Ουκρανίας, εικονίδια emoticon “Υποστήριξη της Ουκρανίας” και τη δυνατότητα μετάφρασης κλήσεων Skype από και προς την ουκρανική γλώσσα.

Σημειωτέον, τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν αυτές τις δυνατότητες σε τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές, Mac — σε όλες τις πλατφόρμες όπου το Skype είναι διαθέσιμο.

Εκτός από αυτές τις νέες δυνατότητες, οι χρήστες του Skype στο Android θα επωφελούνται πλέον από το σύστημα χρέωσης εντός εφαρμογής του Google Play. Ως αποτέλεσμα, η αγορά πίστωσης, συνδρομών και αριθμών Skype θα είναι πλέον ευκολότερη για τους χρήστες Skype στο Android. Επίσης, το νέο Skype Insider Preview Build έρχεται με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις σταθερότητας.

Η νέα ενημέρωση Skype Insider έρχεται με αριθμό έκδοσης 8.82.76.403 και είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες. Ωστόσο, η Microsoft λέει ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στους χρήστες σταδιακά τις επόμενες δύο ημέρες και, ως εκ τούτου, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας εάν δεν την έχετε λάβει ακόμη.

Εάν δεν συμμετέχετε στο πρόγραμμα Skype Insider Preview, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς όλες αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες για σταθερούς χρήστες τους επόμενους δύο μήνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *