Η Apple κυκλοφορεί το iOS 15.4 με ξεκλείδωμα Face ID φιλικό προς τις μάσκες

Η Apple κυκλοφορεί το iOS 15.4 με ξεκλείδωμα Face ID φιλικό προς τις μάσκες

H Apple έχει αρχίσει να κυκλοφορεί το iOS 15.4. Η πολυαναμενόμενη ενημέρωση προσθέτει μια χούφτα λειτουργίες που πολλοί χρήστες iPhone περίμεναν να δοκιμάσουν από τότε που η εταιρεία άρχισε να τις δοκιμάζει για πρώτη φορά τον Ιανουάριο. Μεταξύ των πιο αξιοσημείωτων είναι η επιλογή να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας ενώ φοράτε μάσκα, ώστε να μην χρειάζεστε Apple Watch για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας χωρίς να αφαιρέσετε το κάλυμμα του προσώπου ή να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Αφού εγκαταστήσετε το iOS 15.4, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε χειροκίνητα στην ενότητα Face ID και Κωδικός πρόσβασης του μενού Ρυθμίσεις. Το iOS 15.4 έρχεται επίσης με μια νέα επιλογή φωνής για το Siri.

Η Apple κυκλοφόρησε επίσης το iPadOS 15.4. Εισάγει ένα άλλο πολυαναμενόμενο χαρακτηριστικό: Universal Control.πρώτη φορά στο WWDC τον Ιούνιο και στη συνέχεια καθυστέρησε στο τέλος του έτους, σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλούς Mac και iPad με ένα μόνο πληκτρολόγιο και trackpad ή ποντίκι. Οι δύο ενημερώσεις επίσης με τους 37 νέους χαρακτήρες emoji που παρουσιάζονται ως μέρος του Unicode 14.0. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρακτήρες όπως το “λιωμένο πρόσωπο” στις συνομιλίες κειμένου σας και να προσθέσετε τόνους δέρματος στο emoji χειραψίας.     

Για να πραγματοποιήσετε λήψη των νέων ενημερώσεων, ξεκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone ή το iPad σας και, στη συνέχεια, πατήστε «Γενικά» και στη συνέχεια Ενημέρωση λογισμικού.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *