Η υποστήριξη για τις Google Play Movies & TV  τελειώνει – μετάβαση στην εποχή του  Google TV

Η υποστήριξη για τις Google Play Movies & TV τελειώνει – μετάβαση στην εποχή του Google TV

Μέχρι τώρα, οι άνθρωποι είχαν τη δυνατότητα να νοικιάζουν, να αγοράζουν και να παρακολουθούν περιεχόμενο ταινιών και τηλεοπτικών μέσων μέσω του Google Play, τουλάχιστον σε υποστηριζόμενες χώρες. Ωστόσο, αυτό αλλάζει σύντομα καθώς η Google ανακοίνωσε τώρα ότι το Google TV θα είναι ο κόμβος για αυτό το περιεχόμενο από τον Μάιο του 2022.

Αν και η εφαρμογή Google Play δεν θα υποστηρίζει ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Google Play για εφαρμογές, παιχνίδια και βιβλία. Η εμπειρία χρήστη θα είναι ακριβώς η ίδια, αλλά η ιδέα είναι να ενοποιηθεί το περιεχόμενο πολυμέσων στην επανασχεδιασμένη εφαρμογή Google TV.

Είναι σημαντικό να σημειώσετε ότι το υπάρχον περιεχόμενό σας θα μετεγκατασταθεί στην εφαρμογή Google TV και μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες που επιτρέπουν την κοινή χρήση περιεχομένου με μέλη της οικογένειας. Θα πληροίτε τα κριτήρια για το Google Play Points και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια εφαρμογή τηλεόρασης για να χρησιμοποιήσετε τις δωροκάρτες Play και τα χρήματα Play.

Θα προσφερθούν επίσης λίστες επιθυμιών και μπορείτε επίσης να προβάλετε και να ζητήσετε επιστροφές χρημάτων για τις ιστορικές σας αγορές που πραγματοποιήσατε μέσω της εφαρμογής Google Play. Η διαδικασία μετεγκατάστασης θα ξεκινήσει τον Μάιο του 2022, αλλά η Google δεν έχει διευκρινίσει τα χρονοδιαγράμματα για την ολοκλήρωση της δραστηριότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *