Η Samsung αφαιρεί το “Z” από τα τηλέφωνά της σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες

Η Samsung αφαιρεί το “Z” από τα τηλέφωνά της σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες

Η Samsung αυτή τη στιγμή αφαιρεί το “Z” από τα τηλέφωνά της σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Το Galaxy Z Fold 3 μετονομάζεται τώρα ως απλά Galaxy Fold 3, ενώ το Z Flip 3 έχει πλέον το σήμα Galaxy Flip 3 σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες.

Ενώ η νοτιοκορεάτικη εταιρεία δεν έχει δώσει καμία εξήγηση για τις ξαφνικές αλλαγές στο branding, οι ειδικοί της τεχνολογίας πιστεύουν ότι η επωνυμία μπορεί να έχει κάποια σχέση με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Το γράμμα «Z» αντιπροσωπεύει τον ρωσικό στρατό. Δεδομένου ότι η αλλαγή στο branding συμβαίνει μόνο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες, η εταιρεία μπορεί να αποφάσισε να επεκτείνει συμβολική υποστήριξη στην Ουκρανία αφαιρώντας την επιστολή.

Σύμφωνα με ορισμένες πηγές, η Samsung εκτυπώνει επίσης νέα κουτιά λιανικής που φέρουν νέα ονόματα. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η αλλαγή στο branding συμβαίνει μόνο σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί επίσης να φέρει αλλαγές σε κάθε μέρος του κόσμου, και όχι μόνο στην Ευρώπη.

Η Samsung έχει κάνει πολλά περισσότερα από το να αφαιρέσει το γράμμα «Z» από τα τηλέφωνά της. Ο νοτιοκορεάτης τεχνολογικός γίγαντας προηγουμένως διέκοψε όλες τις δραστηριότητές του στη Ρωσία λίγες μέρες μετά την εισβολή της χώρας στην Ουκρανία. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή δεν πουλά κανένα από τα προϊόντα της στη Ρωσία.

Ορισμένοι χρήστες είναι ευχαριστημένοι με την κίνηση της εταιρείας όχι επειδή είναι ένδειξη αλληλεγγύης με τον λαό της Ουκρανίας, αλλά επειδή απλά δεν τους αρέσει η επωνυμία. Σύμφωνα με ορισμένους χρήστες, η Samsung θα πρέπει να μετονομάσει τα Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3 σε Galaxy Fold 3 και Flip 3, αντίστοιχα παντού.

Εκτός από τη Samsung, άλλες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Apple, η Microsoft, η Google έχουν σταματήσει όλες τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία, καθώς η χώρα έχει πλημμυρίσει από οικονομικές κυρώσεις από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και άλλες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *