Η εφαρμογή Android του Twitter μπορεί τελικά να λάβει επιλογή κειμένου tweet

Η εφαρμογή Android του Twitter μπορεί τελικά να λάβει επιλογή κειμένου tweet

Η εφαρμογή Android του Twitter υστερεί εδώ και χρόνια σε σχέση με την αντίστοιχη iOS της, αλλά τουλάχιστον με έναν τρόπο, οι δύο πελάτες θα μπορούσαν σύντομα να είναι ισότιμοι. Τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται για να επιτρέπει στους χρήστες Android να επιλέγουν ελεύθερα κείμενο μέσα στα tweets. Αυτό είναι κάτι που ο πελάτης iOS του Twitter σας επέτρεψε να κάνετε για λίγο.  

Η ανακάλυψη αρχικά οδήγησε σε κάποια σύγχυση μεταξύ των χρηστών Android, καθώς μερικές συσκευές σας επιτρέπουν ήδη να το κάνετε αυτό. Για παράδειγμα, τα τηλέφωνα Pixel της Google διαθέτουν μια δυνατότητα που ονομάζεται Επιλογή Επισκόπησης που σας επιτρέπει να επιλέγετε κείμενο από οποιαδήποτε οθόνη για αντιγραφή και επικόλληση, αλλά αυτό το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο παντού. «Εκτός από τα Google Pixels, δεν ξέρω αν το έχουν άλλες συσκευές», είπε απαντώντας σε ερώτηση ενός προγραμματιστή που πίστευε ότι το Twitter υποστήριζε ήδη την επιλογή κειμένου στο Android.

Επικοινωνήσαμε με το Twitter για να μάθουμε πότε η εταιρεία σκοπεύει να διαθέσει τη δυνατότητα στους χρήστες Android. Είναι περίεργο που χρειάστηκε τόσος καιρός το Twitter για να προσθέσει κάτι τόσο απλό, αλλά τώρα που είναι στο δρόμο του, οι χρήστες Android είναι σίγουρο ότι θα το εκτιμήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *