Η Apple προσθέτει προπονήσεις για νέους γονείς στο Fitness+

Η Apple προσθέτει προπονήσεις για νέους γονείς στο Fitness+

Η Apple συνεχίζει να επεκτείνει την υπηρεσία βίντεο προπόνησης Fitness+ με περισσότερο περιεχόμενο που απευθύνεται σε άτομα με διαφορετικές ανάγκες και τρόπο ζωής. Σήμερα, η εταιρεία προσθέτει επτά δεκάλεπτα βίντεο για νέους γονείς, σε μια σειρά που ονομάζεται “Get back to fitness after made a baby.” Οι δραστηριότητες είναι ένας συνδυασμός του πυρήνα, της δύναμης και των προπονήσεων “Mindful Cooldown” της Apple που διευθύνονται από την προπονήτρια Fitness+ Betina Gozo, η οποία είναι νέα μαμά. 

Όπως και άλλα βίντεο στην υπηρεσία, οι νέες προπονήσεις διαθέτουν επίσης οδηγίες τροποποίησης για όσους θέλουν μια μεγαλύτερη πρόκληση ή προτιμούν να την κάνουν πιο αργά. Οι προσεγμένες χαλαρώσεις προσφέρουν διατάσεις που στοχεύουν σε κοινά στενά σημεία μετά την εγκυμοσύνη, ενώ οι βασικές συνεδρίες περιλαμβάνουν επίσης ασκήσεις πυελικού εδάφους. 

Φυσικά, οι νέοι γονείς δεν θα πρέπει να αισθάνονται καμία πίεση να «επιστρέφουν στη φυσική τους κατάσταση» σε οποιοδήποτε πρόγραμμα εκτός από αυτό με το οποίο αισθάνονται άνετα. Στο εισαγωγικό βίντεο της Apple για το νέο περιεχόμενο, ο Gozo ξεκαθαρίζει ότι οι θεατές πρέπει να παίρνουν τα πράγματα με τον δικό τους ρυθμό και να φροντίζουν να λαμβάνουν το πράσινο φως από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης πριν ασχοληθούν με έντονη δραστηριότητα. 

Οι νέες προπονήσεις είναι διαθέσιμες στο Fitness+ από σήμερα, το οποίο, υπενθυμίζουμε, κοστίζει 10 $ το μήνα. Θα χρειαστεί να έχετε ένα Apple Watch για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *