Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy M13 5G αποκαλύφθηκε μέσω εικόνων που διέρρευσαν 

Ο σχεδιασμός του Samsung Galaxy M13 5G αποκαλύφθηκε μέσω εικόνων που διέρρευσαν 

H Samsung αποκάλυψε το Galaxy M12 περασμένο Φεβρουάριο και αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα το Galaxy M13 5G από τότε που το smartphone φέρεται να μπήκε στην παραγωγή στην Ινδία τον περασμένο μήνα. Ενώ αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες από τη Samsung σχετικά με το Galaxy M13 5G, οι εικόνες που διέρρευσαν πιθανότατα από τη μονάδα παραγωγής μας δίνουν μια ιδέα για το πώς θα μοιάζει το smartphone.

Μπορείτε να δείτε ότι το πίσω πλαίσιο του Samsung Galaxy M13 5G έχει τρεις τρύπες – οι δύο μεγάλες είναι για τις κάμερες και η μικρότερη είναι πιθανώς για το φλας. Αυτό είναι εκπληκτικό αφού οι ινδικές και παγκόσμιες παραλλαγές του Galaxy M12 έφεραν ρυθμίσεις τετραπλής κάμερας.

Τούτου λεχθέντος, όπως το Galaxy M12, το M13 5G έχει επίσης την υποδοχή κάρτας SIM στο αριστερό πλαίσιο, με τον διακόπτη έντασης ήχου και το πλήκτρο λειτουργίας στα δεξιά. Το τελευταίο θα μπορούσε να έχει ενσωματωμένη συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων για βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας.

Το Galaxy M13 5G έχει μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος που ενώνεται με ένα ηχείο και το smartphone θα μπορούσε να έχει σώμα από πολυανθρακικό. Μία από τις εικόνες που κοινοποίησε η πηγή αποκαλύπτει ότι το M13 5G έχει την ονομασία μοντέλου SM-M135F.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το Samsung Galaxy M13 5G θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *