Το SmartThings της Samsung θα υποστηρίζει περισσότερες συσκευές μέσω συνεργασίας με την εταιρεία IoT ABB

Το SmartThings της Samsung θα υποστηρίζει περισσότερες συσκευές μέσω συνεργασίας με την εταιρεία IoT ABB

H Samsung ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την εταιρεία Internet of Things (IoT) ABB για την υποστήριξη περισσότερων οικιακών και εμπορικών συσκευών μέσω του SmartThings, του κόμβου έξυπνων συσκευών της Samsung. Συνεργαζόμενοι με διαφορετικές εταιρείες, το SmartThings της Samsung γίνεται ένα ενιαίο κατάστημα για την παρακολούθηση συνδεδεμένων συσκευών.

Σχολιάζοντας τα νέα, ο Chanwoo Park, Επικεφαλής Επιχειρήσεων IoT στη Samsung Electronics, δήλωσε:

«Με το SmartThings, η Samsung κατάφερε να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα έξυπνων συσκευών που κάνουν τα σπίτια πιο έξυπνα και πιο αποτελεσματικά. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το αξιοποιήσουμε σε συνεργασία με την ABB για να επεκτείνουμε την εμπειρία SmartThings σε νέους πελάτες, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να μειώσουν το κόστος και να δημιουργήσουν θετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το ABB-free@home θα ενσωματωθεί στο SmartThings. Οι δύο εταιρείες θα δημιουργήσουν μια ενοποίηση cloud-to-cloud που θα επιτρέπει στους πελάτες του ABB-free@home και του SmartThings να έχουν μεγαλύτερη πρόσβαση και έλεγχο των συσκευών.

Η Samsung τόνισε ότι το 40% των παγκόσμιων εκπομπών άνθρακα παράγονται από κτίρια και πιστεύει ότι με τη δημιουργία έξυπνων κατοικιών και εμπορικών κτιρίων οι άνθρωποι θα μπορούν να μειώσουν έξυπνα τη συνολική τους χρήση ενέργειας. Μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι μπορούν να μειώσουν τη χρήση με τις συνδεδεμένες συσκευές περιλαμβάνουν την απομακρυσμένη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των φώτων και των θερμαντήρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *