Η καθυστερημένη δεύτερη σεζόν του Halo Infinite ξεκινά στις 3 Μαΐου

Η καθυστερημένη δεύτερη σεζόν του Halo Infinite ξεκινά στις 3 Μαΐου

Η Microsoft και η 343 Industries αποκάλυψαν ότι η δεύτερη σεζόν του Halo Infinite θα ξεκινήσει στις 3 Μαΐου. Η σεζόν, που ονομάζεται Lone Wolves, θα προαναγγέλλει την άφιξη φρέσκων χαρτών αρένας και Big Team Battle, περισσότερων τρόπων λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένου του Land Grab και του δωρεάν αποκλεισμού στο Last Spartan Standing) και εκδηλώσεων περιορισμένου χρόνου. Θα υπάρξει επίσης ένα νέο πάσο μάχης που δεν θα λήξει και μια σειρά από άλλες ενημερώσεις. 

Η δεύτερη σεζόν έπρεπε αρχικά να φτάσει τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Αυτό θα ήταν Φεβρουάριος ή Μάρτιος, ανάλογα με το αν η 343 Industries όριζε την ημερομηνία κυκλοφορίας ως τα μέσα Νοεμβρίου (όταν έκανε το ντεμπούτο του το στοιχείο για πολλούς παίκτες) ή τον Δεκέμβριο, όταν κυκλοφόρησε το πλήρες παιχνίδι. Ωστόσο, τον Νοέμβριο, το στούντιο είπε ότι η πρώτη σεζόν θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο.

Επιπλέον, οι θαυμαστές θα πρέπει να είναι λίγο πιο υπομονετικοί για την άφιξη της πολυαναμενόμενης λειτουργίας συνεργασίας καμπάνιας. Αυτό αρχικά υποτίθεται ότι θα ήταν διαθέσιμο στην αρχή της δεύτερης σεζόν. Θα προκύψει κάποια στιγμή αργότερα στη σεζόν. Η λειτουργία Forge, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν προσαρμοσμένα παιχνίδια με τροποποιητές χάρτη και μοναδικούς κανόνες, εξακολουθεί να είναι προγραμματισμένη να φτάσει στην τρίτη σεζόν. Τουλάχιστον οι παίκτες θα έχουν νέους χάρτες για να μάθουν και περισσότερες λειτουργίες παιχνιδιού για να κυριαρχήσουν στο μεταξύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *