Το Spotify επεκτείνει την πρόσβαση στη ροή ανακαλύψεων που μοιάζει με το TikTok

Το Spotify επεκτείνει την πρόσβαση στη ροή ανακαλύψεων που μοιάζει με το TikTok

Η ροή ανακάλυψης μουσικής τύπου TikTok  του Spotify  είναι επίσημη. Η υπηρεσία ροής έχει ξεκινήσει επίσημα μια δοκιμή beta που σας βοηθά να βρείτε νέες μελωδίες μέσω μιας κάθετης, προσαρμοσμένης ροής οπτικών βρόχων Canvas. Η δοκιμή περιορίζεται σε Android και iOS στην Αυστραλία, τον Καναδά, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά υπόσχεται έναν σχετικά εύκολο τρόπο εύρεσης νέων καλλιτεχνών και τραγουδιών.

Το νέο εργαλείο ανακάλυψης είναι διαθέσιμο από την αρχική οθόνη και, όπως το TikTok, σας επιτρέπει να κάνετε κύλιση όταν τελειώσετε με ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Αν σας αρέσει αυτό που ακούτε, μπορείτε να ακολουθήσετε τον καλλιτέχνη, να προσθέσετε το τραγούδι σε μια λίστα αναπαραγωγής ή να το μοιραστείτε με τα κοινωνικά σας δίκτυα. Το Spotify θα προσφέρει έως και 15 νέες προτάσεις την ημέρα — δεν θα χρειάζεται να ακούτε παλιό υλικό, αλλά επίσης δεν θα κάνετε κύλιση για πολύ.

Η εταιρεία δεν είπε εάν ή πότε η beta θα μπορούσε να επεκταθεί στις ΗΠΑ. Τούτου λεχθέντος, δεν θα ήταν σοκαριστικό να δούμε μια επέκταση. Η κάθετη ροή που μοιάζει με το TikTok θα μπορούσε να βοηθήσει το Spotify να προσελκύσει νεότερους ακροατές, παρέχοντάς τους μια οικεία εμπειρία και έναν λόγο να συνεχίσουν να επιστρέφουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *